Özel Hastanedeki Skandal Görüntülerle İlgili Son Dakika Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Özel Hastanedeki Skandal Görüntülerle İlgili Son Dakika Açıklaması

İstanbul'da bir özel hastanede meydana gelen skandal olayla ilgili Fahrettin Koca'dan açıklama geldi.

Sağlık 5 Ekim 2022 14:59 1
Özel Hastanedeki Skandal Görüntülerle İlgili Son Dakika Açıklaması

Hastanede skandal olay: Yoğun bakımdaki kadını korkutup üzerine para saçtılar.

Geçen sene İstanbul Anadolu Yakası'nda yaşanan skandal olayın görüntüleri bugün gün yüzüne çıktı. Gelen bilgilere göre yoğun bakımda yatmakta olan yaşlı bir kadına skandal hareketler yapıldığı görüldü. Görüntülerde bir hastane personelinin kadını korkuttuğu ve üzerine para saçtığı görüldü.

Yaşanan o anları cep telefonu ile kayda alan personel, yaşanan skandal anı saniye saniye kaydetti.

Görüntülere baktığımızda personellerin  yaşlı kadını korkuttuğu, onun üzerine para atarak böbreğini alacaklarını söyledi ve "2 milyon dolar olarak bırakıyorum. Yarın 4 milyon dolarak alacağım. Al paralar, paralar. Bu paraları sana niye veriyorum, biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar sağ böbreğinin karşılığı! Al hadi ameliyata başlıyoruz. Makası getir? Nermin senin ameliyat ediyorlar" ve sözlerini sarf ettikleri görüldü. Skandal görüntülerde bu sözlerden sonra yaşlı kadının üzerine para saçtıkları görüldü.

ÖZEL HASTANEDE OLDU

İstanbul Ataşehir'de bulunan bir özel hastanede meydana gelen skandal olaydan sonra hastane yönetimi bir açıklama yaptı ve olaya karışan iki personelin de kovulduğuna yer verildi.

Olayın adli boyutunun ise devam ettiği, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

FAHRETTİN KOCA'DAN AÇIKALAM

Sağlık Bakanı Koca olay ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında "Bugün medyada paylaşılan, İstanbul’da bir özel hastanede önceden kaydedildiği anlaşılan kabul edilemez görüntüler üzerine derhal Sağlık Bakanlığı Müfettişlerini görevlendirdim. Duruma vaziyet edildi. Başsavcılığımız adli işlemleri başlattı. Suçlular kesinlikle cezasını çekecek." dedi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bunla gerçekten aşağı insanlar