Öz Babanın Kızına Tacizi: WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Öz Babanın Kızına Tacizi: WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı

Bursa'da meydana gelen olayda 14 yaşındaki kız, babasının kendisini taciz ettiğini annesine mesajda söyledi.

Yerel Haberler 25 Tem 2022 15:34 0
Öz Babanın Kızına Tacizi: WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı

Son dakika: Bursa Gemlik'te bir kişiden öz kızına iğrenç saldırı.

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre 47 yaşındaki Yılmaz Ç. isimli kişi, bundan 6 yıl önce boşandığı eşinden olan ve velayeti annesinde olan kızına , iddialara göre tacizde bulundu. WhatsApp mesajlarında söz konusu iğrenç olay ortaya çıktı.

14 yaşındaki A.Ç isimli kız çocuğu, babasının aramızdaki bağ kopmasın dediği için zaman zaman babasına kalmaya gidiyordu. Yine birkaç günlüğüne babasının yanına kalmaya giden küçük çocuk, annesine cep telefonundan mesaj gönderdi.

14 yaşındaki Kız çocuğu A.Ç. babasında kaldığı gün annesine attığı mesajda babası için "Yılmaz Bana Dokundu. Kapının önünde duruyor , çıkmama izin vermiyor. Beni, ‘Annene söyleme, sana telefon alacağım’ diye tehdit etti.” dediğini söyledi. 

Söz konusu meajlar sonrası büyük şok geçiren anne küplere bindi ve hemen yola çıkıp polise haber verdi. Eve gelen anne, kapıyı çalmasına rağmen kapıyı açtıramadı. Bir süre sonra bölgeye gelen polis ekipleri kapıyı çaldı ve kapının açılmasını istedi.

Bunun ardından Yılmaz Ç kapıyı açtı. Polis ekipleri onu gözaltına alırken 14 yaşındaki kız çocuğu da ifadesi alınması için emniyete götürüldü.

PEdagog eşliğinde ifadesi alınan kız çocuğu, mesajdaki sözlerini aktardı. Bunun üzerine Yılmaz Ç, öocuğa cinsel istismar suçlaması ile tutuklanmak üzere hakimliğe sevk edildi. Hakimlik , onu tutuklayarak Bursa Kapalı Cezaevine gönderdi.

İşte o WhatsApp mesajları:

 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç