Öz Babadan Kızına İğrenç Saldırı: Lise Yıllarından Beri Defalarca Tecavüz Etmiş
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Öz Babadan Kızına İğrenç Saldırı: Lise Yıllarından Beri Defalarca Tecavüz Etmiş

Muğla'da meydana gelen olayda bir kişi, öz kızına lise yıllarından bu yana cinsel saldırıda bulundu. Mahkeme , tacizci babaya indirimsiz ceza verdi.

Haberler 6 Nisan 2022 23:50 1
Öz Babadan Kızına İğrenç Saldırı: Lise Yıllarından Beri Defalarca Tecavüz Etmiş

Muğla'da korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 24 yaşındaki üniversite öğrencisi M.G. isimli kıza , yıllar boyunca öz babası tecavüz etmiş.


24 yaşındaki M.G. isimli kadın, verdiği ifadesinde babası 56 yaşındaki Tuncay G. isimli kişinin kendisine lise yıllarından bu yana cinsel tacizde bulunduğunu söyledi. Daha sonra işi daha da iğrençleştiren babası, küçük kıza silah zoru ile istismarda bulunmaya başlamış. M.G. daha sonra gidip babası hakkında şikayetçi oldu.


Şikayet sonrası baba, geçen sene Ocak ayında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan bu kişi, emniyette ifadesinin alınmasının ardından savcılığa sevk edildi ve mahkeme, tacizci babayı tutuklayıp cezaevine gönderdi. Savcılık tarafından hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi ve 56 yaşındaki Tuncay G. hakkında, 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.


Sürekli olarak ölüm tehdidi aldığı için susmak zorunda kaldığını söyleyen M.G., olayı annesi ile babasına anlattığında hepsinin bir olduğunu ve olayın üstünü kapatmaya çalıştığını söyledi. Hepsinin normal hayatlarına devam ettiğini, düzenimiz bozulmasın diyerek onu susturmaya çalıştığını söyleyen M.G., herhangi bir destek görmediğini, şikayetçi olmaması konusunda da baskı gördüğünü söyledi.


Söz konusu davanın karar duruşması geçtiğimiz haftaydı. Duruşmaya tutuklu sanık Tuncay G. isimli kişi, cezaevinden SEGBİS ile bağlandı. İki tarafın avukatları davada hazır bulundu ve esasa ilişkin savunmalar yapıldı. Savunmaların alınmasının ardından mahkeme heyeti , sanığa son sözlerini sordu. 56 yaşındaki Tuncay G. isimli kişi, son savunmasında masum olduğunu, iftiraya uğradığını ileri sürdü.


Daha sonra duruşmaya 5 dakika ara verildi ve aranın ardından karar açıklandı. Açıklanan kararda Tuncay G. hakkında, 'alt soya karşı nitelikli cinsel saldırı suçundan' 14 yıl hapis cezası verilmesi üzerinde karar kılındı. Suçun silahla tehdit şeklinde de işlenmesi nedeniyle ceza yarı oranda arttırıldı ve 21 yıla çıkarıldı. Suçun zincirleme şekilde yapılması nedeniyle ceza 26 yıl 3 aya çıkarıldı.


Dava sonrası açıklama yapan M.G.'nin Avukatı, cezanın tatmin edici bir ceza olduğunu, mahkemenin herhangi bir indirim uygulamadığını söyledi.


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
işte adelet bu aslında assalardi daha iyi olurdu annesinde birlikte yaşamasinlar bence