Öz babadan kızına arabada iğrenç saldırı: Suçüstü yakalandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Öz babadan kızına arabada iğrenç saldırı: Suçüstü yakalandı

Bursa'da meydana gelen olayda bir kişi, öz kızına iğrenç cinsel saldırıda bulundu. Suçüstü yakalanan, kızının ifadesini değiştirmesi sonrası serbest kalan kişi, daha sonra tutuklandı.

Yerel Haberler 23 Haz 2024 0
Öz babadan kızına arabada iğrenç saldırı: Suçüstü yakalandı

Bursa'da korkunç olay: Öz kızına iğrenç saldırıda bulundu.

Bursa'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde bir kişi otomobilde 15 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulundu. Cinsel istismar olayının detayları ve küçük kızın ifadesi, olayı neden yaptığı da ortaya çıktı. İğrenç baba tutuklandı.

Gökmen K. adlı kişi, öz kızını aracına alıp boş bir araziye gitti ve burada öz kızına cinsel istismarda bulundu. Çevrede bulunan bir vatandaş ise izbe yerde otomobili ve içindekileri fark edince jandarma ekiplerine haber verdi ve bölgeye ekipler sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler öz kızına iğrenç saldırıyı yapanı gözaltına aldı ve tutukladı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen bu kişinin kızı ifade değiştirince tahliye oldu.

Gökmen K. adlı kişi serbest bırakıldı ancak mahkeme günü geldi ve ilk duruşmada 30 yıla kadar hapsi istenen kişi için tutuklama kararı verildi. Gökmen K. tutuklanıp cezaevine gönderildi.

KÜÇÜK KIZIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Yargılama sürecinde ifadesini zorla değiştirdiği ortaya çıkan küçük kızın gerçek ifadesi de ortaya çıktı.

Babasının aileyi dağıtması, başka kadına gideceği tehditleri sornası aileleri dağılmasın diye buna katlandığını söyleyen genç kız, ifadesinde şunları söyledi:

"Babam, 'Ben başka kadına gideceğim' diyerek bana baskı yapıyordu. Ailemin dağılmasından korktuğum için onun oral yol ile ilişki teklifini kabul ettim. Daha önceden beni otomobil ile boş tarlaya getiriyordu. Sonunda yakalandık"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç