Otobüs bileti fiyatlarında iyi haber geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Otobüs bileti fiyatlarında iyi haber geldi

Son dakika haberi geldi. Gelen açıklamada otobüs bileti fiyatlarında iyi haber paylaşıldı.

Finans Magazin 13 Ocak 2023 11:36 0
Otobüs bileti fiyatlarında iyi haber geldi

Otobüs bileti fiyatlarında iyi haber geldi.

Otobüs bileti almak isteyenleri sevindiren son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre otobüs bileti fiyatlarına 2023 yılında herhangi bir zam uygulanmasının gündemde olmadığı bildirildi.

ÖNCE MARKETLER

Enflasyonla mücadele kapsamında büyük marketler, yeni yılın gelmesi ile birlikte fiyatlarda büyük zam beklenirken sürpriz bir karara imza attı ve fiyat sabitleme kararı aldı. Ancak marketlerin bu fiyat sabitleme açıklaması sadece Ocak 2023 için geçerli. Bir girdi artışı olmaması durumunda fiyatların diğer aylarda da aynı kalacağını bildiren marketler, bazı ürünlerde indirime gittiğini de duyurdu.

LOKANTALAR İÇİN AÇIKLAMA GELDİ

Bunun yanı sıra lokantalar için de bugün bir çağrı geldi. Gelen çağrıda yiyecek sektörünün de fiyat sabitleme furyasına katılması istendi.

BİLET FİYATLARI İÇİN İYİ HABER

Fiyat sabitlemede bir son dakika açıklaması geldi ve otobüs bileti fiyatlarına 2023 yılında herhangi bir zam uygulanmayacağına yer verildi. Ani akaryakıt artışları hariç olmak üzere bilet fiyatlarının yıl içinde sabit kalacağı bildirldi.

ANKARA İSTANBUL, İZMİR İSTANBUL OTOBÜS BİLETİ NE KADAR?

En çok kullanılan hatlardan olan Ankara İstanbul ve İzmir İstanbul seferlerine baktığımızda firmaların fiyatların ortalama şu şekilde olduğu görüldü:

8 saatte Ankara'dan İstanbul'a giden firmalar 170-239*-259 liraya bilet satarken daha hızlı gidenler 300 liraya kadar satış yapıyor. 

İzmir İstanbul arası ise 250 liradan başlayarak 400 liraya kadar çıkıyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç