ÖSYM'den son dakika: YKS soru ve cevap anahtarı kitapçığı yayınlandı 2024 TYT, AYT, YDT
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ÖSYM'den son dakika: YKS soru ve cevap anahtarı kitapçığı yayınlandı 2024 TYT, AYT, YDT

ÖSYM, 2024 YKS soru ile cevap anahtarının yayınlandığını açıkladı. İşte gelen son dakika bilgileri.

YKS 9 Haz 2024 18:51 0
ÖSYM'den son dakika: YKS soru ve cevap anahtarı kitapçığı yayınlandı 2024 TYT, AYT, YDT

Son dakika: YKS soru ve cevapları kitapçığı açıklandı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıdlı. osym.gov.tr adresi üzerinden yapılan açıklamaya baktığımızda dün ve bugün yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı oturumlarının soru ile cevap kitapçıklarına yer verildi.

Dün yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT), bugün sabah gerçekleşen Alan Yeterlilik Testi (AYT) ile az önce sona eren Yabancı Dil Testi (YDT)'nin soru ile cevaplarının tamamı erişime açıldı. Soruların tamamı ise sonuçlardan sonra açıklanacak.

2024 YKS SORU VE CEVAP ANAHTARI

Üniversitelere giriş sınavı soru ve cevapları ile ilgili ÖSYM'den yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS): Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

8 Haziran 2024 tarihinde uygulanan 2024-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde uygulanan 2024-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2024-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları’na 9 Haziran 2024 tarihinde saat 18.50'den itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayımlanamaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç