ÖSYM Tarih Verdi: Sınav Görevli Ücretlerine Zam Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ÖSYM Tarih Verdi: Sınav Görevli Ücretlerine Zam Geliyor

ÖSYM Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve sınav görevlisi ücretlerine zam yapılacağına yer verildi.

Sınav 27 Haz 2022 16:56 0
ÖSYM Tarih Verdi: Sınav Görevli Ücretlerine Zam Geliyor

Son dakika haberi: YKS görevli ücretleri hesaplara yattı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve görevli ücretlerinin hesaplara yatırıldığına yer verildi. 

ÖSYM Twitter adresi üzerinden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"18-19 Haziran tarihlerinde uyguladığımız 2022-YKS’nin ilk oturumu olan TYT’de görev alan sınav görevlilerimizin ücretleri 24 Haziran Cuma günü hesaplarına yatırılmıştır. AYT ve YDT oturumlarında görev alan görevlilerimizin ücretleri de bugün itibarıyla hesaplarına yatırılmıştır.

2022 yılının ilk altı ayı (Ocak-Haziran dönemi) için 2022 Ocak ayında belirlenen görevli ücretleri, 1 Ocak 2022’den bu zamana kadar gerçekleştirilen YKS dahil tüm sınavlarda (19 sınav) görev alan sınav görevlilerimize aynı tutarlar üzerinden ödenmiştir.

2022 yılı ikinci altı ayı (Temmuz-Aralık dönemi) için görevli ücretleri güncellenecek ve belirlenecek görevli ücretleri 1 Temmuz’dan itibaren yıl sonuna kadar uygulanacak sınavlarda geçerli olacaktır. Tüm sınav görevlilerimize katkıları ve emekleri için teşekkür ederiz."

Söz konusu açıklamada görevli ücretlerinin 1 Temmuz'dan itibaren zamlanacağına yer verildi.

YKS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2022 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonucu 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Sonuç Açıklama Sistemi üzerinden yapılacak açıklama sonrası öğrencilerin üniversite tercihleri alınacak.

Zam kararı açıklandığında ve YKS sonuçları açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç