ÖSYM sınav takvimi taksit taksit geliyor: YÖKDİL/1 başvuru ve sınav tarihi belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ÖSYM sınav takvimi taksit taksit geliyor: YÖKDİL/1 başvuru ve sınav tarihi belli oldu

ÖSYM sınav takvimi taksit taksit yayınlanmaya devam ediyor. 2023 yılı YÖKDİL 1. sınav ve başvuru tarihleri açıklandı.

Sınav 17 Ocak 2023 11:13 0
ÖSYM sınav takvimi taksit taksit geliyor: YÖKDİL/1 başvuru ve sınav tarihi belli oldu

ÖSYM sınav takvimini açıklamaya devam ediyor. İşte YÖKDİL Sınav tarihi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasına baktığımızda YÖKDiL sınav tarihine yer verildi. 

SINAV TAKVİMİ GERİ ÇEKİLMİŞTİ

Seçim tarihinin hala belli olmaması nedeniyle Kasım ayında ÖSYM tarafından yayınlanan seçim takvimi geri çekilmişti. Henüz tarih belli olmadığı için 2023 yılında yapılacak sınavların tarihi hala belli değil. Ancak yaklaşan sınavlarla ilgili ÖSYM sitesinde duyurular yayınlanmaya devam ediyor. Son güncelleme ile birlikte e YDS, TR YÖS, MEB EKYS YÖKDİL ve Milli Savunma Üniversitesi sınavlarının başvurusunun alınacağı, sınavların yapılacağı tarihlere yer verildi.  İşte bugün yayınlanan duyuru ile birlikte ÖSYM'nin güncel sınav takvimi:

Diğer sınavların tarihleri de eklenmeye devam edilecek. Seçim tarihinin belli olması ile birlikte tüm sınav takvimi açıklanacak. YKS, KPSS, DGS ve diğer sınavların tarihleri belli olunca haberdar olmak için TIKLA İNDİR

YÖKDİL BAŞVURUSU BAŞLIYOR

2023 yılı YÖKDİL sınavı 12 Mart 2023 tarihinde yapılacak. Başvurular ise 25 Ocak 2023 ile 1 Şubat 2023 tarihleri arasında alınacak. 8 Şubat günü ise geç bşavurular alınacak. Sınav sonucu ise 29 Mart 2023 'te açıklanacak. Başvuru başladığında haberdar olmak için yukarıdaki linkten finans7.com mobil uygulamamızı indirin.

Son dakika haberlerinden, kamu, KPSS YKS, memur alımlarından haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.coö | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç