Osmaniye'den son dakika haberi: Havaya ateş eden kişi, kendisini uyaran polis memurunu vurdu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Osmaniye'den son dakika haberi: Havaya ateş eden kişi, kendisini uyaran polis memurunu vurdu

Osmaniye'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde havaya ateş eden bir kişi, kendisini uyaran polisi vurdu.

3.Sayfa 10 Ağu 2023 18:01 0
Osmaniye'den son dakika haberi: Havaya ateş eden kişi, kendisini uyaran polis memurunu vurdu

İzin gününde evinin balkonundan havaya ateş açan bir kişiyi uyaran polis memuru ile komşusu tartıştı. Osmaniye'de meydana gelen olayda komşusu, av tüfeğini getirerek polis memurunu vurdu ve polis hayatını kaybetti.

Osmaniye'den gelen son dakika haberinde yıllık izinde olan bir polis memuru hayatını kaybetti. Osmaniye İl Emni,yet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında Trabzon Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapmakta olan 40 yaşındaki Hüseyin Uğurlu isimli polis memuru, yıllık izin aldı ve memleketi Osmaniye'ye geldi.

Osmaniye'de Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde komşu balkonundan havaya tüfekle ateş eden komşusunu uyardı. Atşe açmaması konusunda onu uyaran polis memuru saldırıya uğradı. Uyarıya tepki gösteren bu kişi, av tüfeğini polis memuruna doğrulttu ve ona ateş etti. Omuz kısmından vurulan ve yaralanan polis memuru için bölgeye helem ambulans çağrıldı.

SEVK EDİLİRKEN HAYATINI KAYBETTİ

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptığı ilk müdahaleden sonra polis memurunu özel hastaneye kaldırdı. Özel hastanedeki müdahale sonrası polis memuru, Adana Şehir Eğitim ve Araştıorma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak polis memuru sevk sırasında hayatını kaybetti.

Av tüfeği ile polis memuruna saldıran kişi, bölgeye gelen ekipler tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Gözaltına alınan bu kişi, ifadesi alınmak üzere sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Polis ekiplerinin olay ile ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç