Ormanlık Alanda, Arabada Bir Kadınla Yakalanan Kaymakam İçin İstenen Ceza Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ormanlık Alanda, Arabada Bir Kadınla Yakalanan Kaymakam İçin İstenen Ceza Açıklandı

Korumasının kiraladığı araçta ormanlık alanda bir kadınla ilişkiye giren ve 16 yaşındaki çocuğu tehdit eden kaymakam hakkında istenen ceza belli oldu.

Haberler 18 Nisan 2022 15:28 0
Ormanlık Alanda, Arabada Bir Kadınla Yakalanan Kaymakam İçin İstenen Ceza Açıklandı

İstanbul'da meydana gelen olayda Beykoz Kaymakamı A.K. isimli kişi, araçta cinsel ilişkiye girmesine tepki gösteren 16 yaşındaki çocuğu tehdit etmiş ve onun üzerine aracını sürmüştü. Kaymakam hakkında istenen ceza belli oldu.


İstanbul'dan gelen son dakika haberine göre bundan aylarca önce meydana gelen olay için istenen cezanın belli olduğu öğrenildi. Beykoz Kaymakamı 56 yaşındaki A.K. isimli kişi, 17 Temmuz günü meydana gelen olayda , korumasının kiraladığı bir araç ile Beykoz KAynarca'daki ormanlık araziye gitti. Burada yanındaki kadın ile ormanlık alanda arabada cinsel ilişkiye girmeye başladı. O sırada 16 yaşındaki U.Y. isimli çocuk, evine gitmek için oradan geçiyordu ve bu durumu gördü.


BAKMAKTAN UTANMIYOR MUSUN? DEDİ

Korumasının kiraladığı aracın içinde bir kadınla cinsel ilişkiye giren kaymakamı gören çocuk, onun kendisini fark ettiğini gördü ve Kaymakam'ın kendisine "Ne bakıyorsun, utanmıyor musun?" dediğini aktardı. U.Y. ise bu duruma tepki gösterdi ve "Asıl sen utanmıyor musun? Evler var burada. Benim gibi çocuklar bu yoldan geçiyor, aileler var" ifadeleri ile duruma karşı çıktı.


Bu cevap sonrası sinirlenen A.K., "Yürü lan bacaklarını kırarım. Kaymakamım lan ben" dedi ve küçük çocuğu kovalamaya başladı. Küçük çocuğu yakalayamayacağını anlayan Kaymakam, daha sonra aracına döndü ve arabasıyla çocuğu ezmeye çalıştı. Çocuğun çığlık atması sonrası çevredeki evlerden komşular gelerek olaya müdahale etti.


Kaymakam, bölgeden giderken küçük çocuğa "Seni vuracağım, bulacağım seni" diyerek tehditlerine devam etti. Çocuk ailesi ile birlikte savcılığa giderek şikayetçi oldu. Savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı ve polis ekiplerine haber verildi. Polis ekipleri, önce çevrede güvenlik kamerası var mı diye araştırma yaptı. Daha sonra plakası tespit edilen aracın kiralık olduğu öğrenildi. Bunun üzerine araç kiralama şirketi ile irtibata geçildi ve aracın o gün o saatte kim tarafından kiralandığı öğrenildi. Aracın kiralandığı yer bulundu ve aracın , Kaymakamın koruması tarafından kiralandığını tespit etti. Koruma ifadeye çağrıldı ve ifade verdi.


Mesai sonrası aracı kaymakama bıraktığını söyleyen koruma , araçta olan kişinin kendisi olmadığını söyledi. Daha sonra kaymakam hakkında soruşturma açıldı. Olaydan birkaç gün sonra Kaymakam emekli olmak için dilekçe verdi. Savcılık Kaymakamı ifadeye çağırdı ve Kaymakam, yanlış anlaşıldığını söyledi.


İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

Savcılık tarafından ifadesi alınan Kaymakam hakkında iddianame hazırlandı ve 'Hayasızca hareketlerde bulunma ve silahla tehdit' suçlarından dava açıldı. Söz konusu iddianamede kaymakamın korumasının kiraladığı araç ile Beykoz Hocaoğlu mahallesindeki alana gittiği ve burada cinsel ilişki yaşadığı, bu durumu gören küçük çocukla tartıştığı ifadelerine yer verildi. Daha sonra çocuğun üzerine araç sürüldüğünün altının çizildiği iddianamede kaymakam hakkında 6 yıla kadar hapis cezası isteniyor.


Hakkında soruşturma açılan kaymakam, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.



Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç