Opel Corsa'nın Haziran Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Opel Corsa'nın Haziran Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!

Opel'in en çok tutulan modellerinden biri olan Corsa'nın Haziran ayı fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 2 Haz 2024 0
Opel Corsa'nın Haziran Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!

Türkiye’de otomobil firmaları araç fiyatlarını her ayın başında yeniden değerlendirip belirliyorlar. Aylık artan maliyetler ve buna bağlı olarak oluşan piyasa koşullarına göre değerlendirme yapılarak otomobillerde yeni fiyatlar belirleniyor. Opel firması da sıfır kilometre otomobillerde Haziran 2024 fiyatlarını açıkladı. Opel markasının Türkiye piyasasındaki en ucuz modeli olan Opel Corsa için yeni fiyatlar belirlendi.

OPEL CORSA’YA İNDİRİM YAPILDI!

Otomobil firmaları araç satış rakamlarında Mayıs ayında dibi gördüler. İnsanların düşen alım güçlerinden dolayı araç satışları da geriledi. Bundan dolayı firmalar oluşan maliyetleri bile otomobil fiyatlarına ekleyemiyorlar. Bunun üzerine de otomobil fiyatlarında bazı indirim imkanları sunmak zorunda kalıyorlar. Opel Corsa için de böyle bir indirim kararı alındı. Opel firması Avrupa’daki en büyük üçüncü pazarını kaybetmemek için özel fiyatla satışlara başladı.

Yeni Opel Corsa Türkiye'de - PetroTurkPetroTurk

Mayıs 2024 döneminde Opel Corsa’nın giriş modeli için 1.045.000 TL fiyat uygulanmış ve satışlar da bu fiyat üzerinden yapılmıştı. Haziran 2024 döneminde ise Opel Corsa için indirim yapıldı. Sadece giriş versiyonundaki modelde geçerli olan bu indirim ile Opel Corsa’nın fiyatı 995.900 TL’ye düştü. Böylece Opel Corsa için 49.100 TL tutarında indirim yapılırken Opel Corsa’nın bu modelinde Ocak 2024 döneminin fiyatıyla satışlar başlamış oldu.

Opel Corsa için firmanın açıklamış olduğu son fiyat listesi şu şekilde:

-Opel Corsa 1.2 75 HP Benzin MT5 Edition: 995.900 TL
-Opel Corsa 1.2 100 HP Benzin AT8 Edition: 1.227.900 TL
-Opel Corsa 1.2 100 HP Benzin AT8 GS: 1.271.900 TL
-Opel Corsa 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate: 1.373.900 TL

Opel Corsa satın almak isteyen müşterilere firma tarafından kredi destekleri de veriliyor. Ayrıca Opel Corsa’nın tüm modelleri ÖTV muafiyeti ile de satın alınabiliyor.

Tüm araba kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç