Opel Astra'nın Mart Ayı Fiyat Listesi Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Opel Astra'nın Mart Ayı Fiyat Listesi Belli Oldu!

Türkiye'de her kesimin tercih ettiği araba modeli olan Opel Astra'nın Mart ayı fiyat listesi açıklandı! İşte güncel fiyat listesi ve detaylar...

Fiyat Listesi 6 Mart 2024 0
Opel Astra'nın Mart Ayı Fiyat Listesi Belli Oldu!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil piyasasında Mart ayının fiyatları netleşti. Otomobil firmaları fiyat ve satış politikaları gereği oluşan maliyetleri farklı tutarlarda araçların fiyatlarının üzerine eklediler. Sıfır kilometre otomobillerin fiyatları ile beraber araç satın alacak olanların karşılamaları gereken maliyetler de netleşiyor. Sıfır araç fiyatlarını yenileyen firmalardan olan Opel’in çok beğenilen modeli olan Opel Astra için de yeni fiyatlar açıklandı.

Opel, 2024'te Her Modelinde Elektrikli Versiyon Sunacak!

OPEL FİRMASINDAN TÜRKİYE’YE ÖZEL UYGULAMA

Fiyat güncellemeleri yapılırken Opel firmasının artan maliyetleri tam olarak fiyat listelerine eklemedikleri bildirildi. Bunun nedeni de firmanın Türkiye pazarına ilişkin yakalamış olduğu ivme gösterildi. Opel’in Avrupa’daki en büyük 3. pazarı olan Türkiye’de araç satış rakamlarında gerileme yaşanması istenmiyor. Bunun için de firmanın fiyat politikasında böyle bir uygulama yapıldı. Yapılan bu uygulama ile Opel marka araç alacak olanlar kazançlı çıkıyorlar.

YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ MODEL OPEL ASTRA!

Opel firmasının kült modelleri arasında Opel Astra da yer alıyor. Opel Astra uzun yıllardır firmanın ürettiği araçlar arasında bulunuyor. Geçtiğimiz yıllarda tasarımı tamamen değişen Opel Astra modern çizgiler ile göz alıcı bir dış görünüme kavuştu. Bununla da kalınmadı otomobilin iç aksamında da yenilikler yapıldı. Son teknolojik özellikler ile donatılan Opel Astra oldukça nitelikli bir hale getirildi.

2024 Opel Astra - Astra Elektrik Fiyat Listesi – Yeni Modelleri Fiyatları –  Sıfır Km Fiyatı - eniyiteklif.com.tr

OPEL ASTRA FİYATLARI NE KADAR?

Opel Astra için Mart 2024 döneminin fiyat listesi şu şekilde ilan edildi:

-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin AT8 Edition: 1.564.900 TL
-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin AT8 GS: 1.716.900 TL
-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate: 1.816.900 TL

Tüm araba modellerinin güncel fiyat listelerinden anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç