Oosterwolde transferi için 20 milyon Euro
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Oosterwolde transferi için 20 milyon Euro

Son dakika haberi: Fenerbahçe'ye Oosterwolde için 20 milyon Euroluk bir teklif geldi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Spor 31 Ocak 2024 0
Oosterwolde transferi için 20 milyon Euro

Oosterwolde için 20 milyon Euro.

Son dönemlerde Türkiye'den art arda rekor transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Yaz transfer sezounda Arda Güler'in 20 milyon Euro'ya Real Madrid'e transfer olması sonrası şimdi de ara transferde Galatasaray, Sacha Boey'i 25 milyon Euro'ya Bayern Münih'e sattı.

Dünya futbolunda Türkiye'nin de artık eskisinden daha fazla söz sahibi olduğu dönemde bir transfer haberi daha geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre adı Napoli ile anılan Jayden Oosterwolde için menajerinden son dakika açıklaması geldi.

Joes Blackburn yaptığı son dakika açıklamasında Oosterwolde'ye gelen transfer teklifleri hakkında şunları söyledi:

"Oosterwolde Parma'da da oynamış modern bir defans oyuncusu, yani onu İtalya'da zaten biliyorsunuz. Fiziksel olarak son derece güçlü ve çok hızlı. Hücum eğilimi yüksek bir sol bek olarak oynadı, hatta dörtlü savunma hattının biraz daha ilerisinde oynadı, bu yüzden hırsı, gücü ve kalitesi var"

Napoli ile bir pazarlık var mı? sorusuna ise şu şekilde cevap verildi:

"Hayır, şu anda Napoli ile bir görüşme yok. Napoli'nin Jayden'le ilgilenip ilgilenmediğini bilemem ama kulüp ararsa benim için, Oosterwolde için ve bence gelecekte Fenerbahçe için de onu satmak ilginç bir transfer olur ama şu anda var olmayan bir pazarlıktan bahsediyoruz"

3 NEDENDEN DOLAYI NAPOLİ

"Herhangi bir görüşme yok ama Oosterwolde en az üç nedenden dolayı Napoli forması giymeyi çok ister: İtalya'yı biliyor, Parma'da oynarken Napoli'yi çok sevmişti ve oraya geri dönmek istiyor. Napoli'yi harika bir kulüp olarak görüyor ve son olarak da bu işe kalbini ve tutkusunu koyan biri ve Napoli gibi bir yerle özdeşleşebilir. Bu yüzden Napoli'ye gitmeyi çok ister ama şu anda herhangi bir görüşme yok"

3 YOL GÖSTERİLDİ

"Fenerbahçe ile yakın temas halindeyim, onlar da bana Oosterwolde için üç yol gösterdiler: İspanya yolu, İngiltere yolu ve Fenerbahçe'de kalma seçeneği, ki kulüp bile Napoli ile bir temastan hiç bahsetmedi, bu yüzden şu anda hiçbir şey olmadığını söylüyorum"

20 MİLYON EURO TEKLİF VAR

Fenerbahçe camiasına yakınlığıyla bilinen Serdar Ali Çelikler yaptığı son dakika açıklamasında Oosterwolde'nin Everton'dan 20 milyon euroluk teklif aldığını söyledi.

Transfer, önümüzdeki günlerde sonuçlanacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç