Onur Şener Cinayetinde Son Dakika: İlk İfadeler ve Olay Anında Yaşananlar Belli Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Onur Şener Cinayetinde Son Dakika: İlk İfadeler ve Olay Anında Yaşananlar Belli Oldu

Ankara'da meydana gelen istek parça cinayetinin detayları ortaya çıktı. İşte ilk ifadeler ve olay anının detayları.

3.Sayfa 3 Ekim 2022 16:16 0
Onur Şener Cinayetinde Son Dakika: İlk İfadeler ve Olay Anında Yaşananlar Belli Oldu

İstek parça cinayetinde ifadeler ortaya çıktı.

Ankara'da önceki gün gece saatlerinde feci bir olay meydana geldi. Mutlukent Mahallesi'nde bir sokata bulunan eğlence mekanında yaşanan feci olayda bir bakanlık bünyesinde iş müfettiş olarak çalışan 35 yaşındaki İlker K ile meslekteşı 36 yaşındaki Ali G ve sanayi alanında elektrik mühendisi olarak görev yapan 36 yaşındaki Semih S isimli kişiler, kadın arkadaşları 36 yaşındaki J.E ve 36 yaşındaki G.G. ile eğlence mekanına gitti.

MEkanda sahne alan Onur Şener'den şarkı isteyen ve bunu karaoke yapmadan söylemesini isteyen bu kişiler le şarkıcı arasında tartışma çıktı. Onur Şener'in İlker K isimli kişiye İşime karışma demesi üzerine şarkıcı ile grup arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede büyüdü ve dışarı kadar taştı. Kavgaya dönüşen olayda Onur Şener, polis raporuna göre boyun kısmından cam bardak kesiği aldığı için yaralandı. Bölgeye gelen sağlık personellerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye ambulansla kaldırılan Şener, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

İLK İFADELER ORTAYA ÇIKTI

Polis ekipleri cinayet ile ilgili soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında gruptaki 3 erkek 2 kadın, 5 kjişi yakalandı ve gözaltına alındı. Ali G ile Semih S , verdikleri ifadede İlker K'nın Onur Şener'i öldürdüğünü, kendilerinin ise olayı ayırmaya çalıştığını söyledi. İlker K ise kendisinin Şener'i öldürmediğini, kimin yaptığını ise bilmediğini söyledi.

GÜVENLİK KAMERALARI KIRIK

Çevrede yapılan incelemede güvenlik kameralarının kırık olduğu gözlemlenirken polis ekiplerinin incelemeleri devam ediyor.

İfadeleri alınan 5 kişi sağlık kontrolü sonrası adliyeye sevk edildi. Ali G. Semih S ve İlker K kasten öldürme suçundan tutuklandı. İki kadın ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı. 

OLAYI ANLATTI

Şener'in 10 yıllık mesai arkadaşı , olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Onur, bu saatten sonra çocukluk arkadaşlarıyla doğum günü kutluyormuş içeride. 3-4 müşteri de dışarıdan katılıyor, mekan sahibi de ses etmiyor fakat bir şarkı isteğinde bulunuyorlar. O ara, 'Ben bilmiyorum ya da çalamıyorum' gibi bir ifade kullanıyor, onlar da sinirleniyor. Çalışan arkadaşlar dışarı çıkarıyorlar, tartışıyorlar. Zaten sokakta da kimse yok. Onur kardeşimin boğazını kesiyorlar ve vefat ediyor. 10 senedir tanıyorum, çok iyi bir arkadaşımızdır" ifadelerini kullandı.

finans7.com  |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç