Onlyfans yıldızı Merve Taşkın, ayda ne kadar para kazandığını açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Onlyfans yıldızı Merve Taşkın, ayda ne kadar para kazandığını açıkladı

Merve Taşkın yaptığı son dakika açıklamasında ayda ne kadar para kazandığını duyurdu. İşte söz konusu açıklama.

Finans Magazin 8 Ara 2023 0
Onlyfans yıldızı Merve Taşkın, ayda ne kadar para kazandığını açıkladı

Merve Taşkın, ayda ne kadar para kazandığını açıkladı.

Daha önce de basın mensuplarına açıklamada bulunan fenomen Merve Taşkın, yaptığı yeni açıklamada ayda ne kadar para kazandığını açıkladı ve yine parasının yetmediğini söyledi.

Ayda kazandığı para dudak uçuklatan Merve Taşkın, bu parasının kendisinin masraflarına yetmediğini söyledi ve bu konuda serzenişte bulunarak daha fazla para kazanmak istediğini söyledi.

Onlyfans üzerinden yaptığı yayınlar ve paylaşımları ile ciddi bir kazanca ulaştığı görülen Merve Taşkın, YouTube'da Kenan Taş'ın konuğu oldu. Kenan Taş burada yaptığı açıklamada Taşkın'ın ayda ne kadar kazandığını sordu.

Bu soruya Merve Taşkın, ayda 100 bin dolar para kazandığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Ayda 100 bin dolar kazanıyorum ama niyetim daha fazla kazanmak. 100 bin dolar bana yetmiyor. Niyetim 1 milyon dolar kazanmak"

TL karşılığı ise 2 milyon 981 bin lira.

İNŞALLAH MERVE HANIM

Bu açıklamadan sonra programın sunucusu Kenan Taş, onun daha fazla kazanması konusunda dua etti ve "İnşallah inşallah Merve Hanım. Allah daha çok versin" dedi.

Merve Taşkın'ın bu sözleri ve ayda 100 bin dolara geçinememesi durumu sosyal medya üzerinde gündem oldu.

TÜRKİYE'DEN TAŞINDI

Geçen gün sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Taşkın, Türkiye'den taşındığını söyleyerek, "Şu ana kadar Türkiye’de yaşadığım mahkeme olaylarına ve üzerimde müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılara dayanamadığım için kendi ülkemden taşındım. Bu süreçte bana her zaman destek olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç