Online mi yüz yüze mi? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınavlarının nasıl yapılacağı belli oldu son dakika giriş yerleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Online mi yüz yüze mi? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınavlarının nasıl yapılacağı belli oldu son dakika giriş yerleri

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında yaz okulu sınavlarının nasıl yapılacağına yer verildi.

AÖF Haberleri 2 Ağu 2023 16:44 8
Online mi yüz yüze mi? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınavlarının nasıl yapılacağı belli oldu son dakika giriş yerleri

Son dakika: Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Sınavları online olmayacak.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve sınav giriş bilgilerinin yayınlandığına yer verildi. AÖF resmi sayfasından yayınlanan açıklamaya baktığımızda 19 Ağustos 2023 tarihinde yapılması planlanan yaz okulu sınavının detaylarının belli olduğuna ve sınavın online değil yüz yüze yapılacağına yer verildi.

Üniversite resmi internet adresi üzerinden konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "2022-2023 Öğretim Yılı Yaz Okulu sınav giriş belgeleri yayımlandı! Belgenize http://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz"

SINAV ONLİNE YAPILMAYACAK

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında yaz okulu sınavlarının uzaktan değil bu sefer yüz yüze yapılacağına yer verildi. Sizce karar değişmeli mi? Uzaktan mı yapılmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

AÖF yaz okulu sınavları 19 Ağustos tarihinde yapılacak. Sınav sonucu ise 2 hafta sonra açıklanacak. Sonuçlardan haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

SINAV UYARILARI

1. Sınava girebilmeniz için Sınav Giriş Belgesi ile Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi (fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfuscüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, Türkvatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilenfotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi bu amaçla kullanılabilir) ibraz etmeniz gerekmektedir. Bunların dışındaki belgeler(mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez. Belge kontrolleri ilgili sınav görevlilerince yapılacak olup, eksikbelgesi olanlar sınava alınmayacaktır.

2. Sınava girebilmeniz için gerekli belgeler dışında, yanınızda kâğıt, kitap, defter, not vb. dokümanlar; pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlar; cep telefonu,bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazları; ruhsatlı veya resmî amaçlı olsa bile silah ve silah yerinegeçebilecek nesneler bulundurmanız yasaktır.

3. Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, ...) ve program yapılmasına, saklanmasına,çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunamaz.

4. Sınavda yapacağınız işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi getirmenizgerekmektedir.

5. Sınava gireceğiniz binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile sınavdan en az bir gün önce görmeniz yararınıza olacaktır.

6. Kimlik kontrolleri, üst araması ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınavdan en az bir saat önce sınav binasında hazırbulunmanız gerekmektedir.

7. Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava giremezsiniz.

8. Sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puanınız hesapla

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 9 Ay Önce
Sınavlar online olmalı hala deprem yaşıyoruz onca insanı binalara sokamazlar...
Ziyaretçi 9 Ay Önce
Hem yaz okulu bahar döneminin devamidır deniyor Erzurum aöf yaz okulu yönergesinde ,bahar dönemini vize,final ,bütünleme online yapıldı şimdi yaz okuluna geldi yüzyüze olacak deniyor .yaz okulu dersini almak için mesela türk dili 1- 66 TL 5000Tl masraf yap git 4 hafta ders al yüzyüze !!!!!!
Ziyaretçi 9 Ay Önce
Değişmeli deprem bölgesindeki olan öğrencileri göz önünde bulundurmalari lazım her zaman sallaniyor artcilar devam ediyor yuz yüze karari iyi degildi
Ziyaretçi 9 Ay Önce
Zaten yaz sıcakları almış başını gitmiş zaten insanlar zor durumda yol ücreti git gel bu kadar zorlaştırma amacı ne zaten yatırdık ücreti online yap gitsin işte ne kadar garipler ya sadece millete nee kadar eziyet ederiz diye uğraşıyorlar
Ziyaretçi 9 Ay Önce
sınavlar eski sisteme göre yapılması lazım olan olsun