Önce Zam, Sonra İptal Şimdi Yine Zam: Akaryakıta Zam Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Önce Zam, Sonra İptal Şimdi Yine Zam: Akaryakıta Zam Geliyor

Son dakika haberi: Akaryakıta art arda zamlar gelmeye devam ediyor. Dün iptal edilen zammın miktarı azaldı.

Emtia 16 Ağu 2022 10:25 0
Önce Zam, Sonra İptal Şimdi Yine Zam: Akaryakıta Zam Geliyor

Son dakika: Brent petrol düştü ama zam yine de geliyor.

Türkiye'de son günlerde en merak edilen, en çok araştırılan konuların başında akaryakıt fiyatları geliyor. Araç sahipleri sabah uyandığında ilk iş olarak benzin , motorin ve lpg'ye zam olup olmadığı sorusunu internet üzerinden arıyor. Vatandaşlar motorine zam var mı , benzine zam gelecek mi? sorularının cevabını merak ediyor. 

Gelen son dakika bilgilerine göre 17 Ağustos 2022 Çarşamba tarihindne itibaren motyorin litre fiyatına 79 kuruşluk bir zam yapılacağı öğrenildi. 

DÜN 1.26 ZAM GELECEKTİ İPTAL EDİLDİ

Brent petrol varil fiyatı 99 dolara kadar çıkınca motorine zam yapılacağı açıklanmış ve rakam 1.26 TL olarak verilmişti. Ancak akşam saatlerinde brent petrol 93 dolara kadar gerileyince zam geri çekilmişti.

Zammın geri çekilmesi sevindirirken bugün üzen bir haber geldi ve motorin litre fiyatına yarından itibaren 79 kuruş zam geleceği öğrenildi.,

Şu anda fiyatlara baktığımızda İstanbul'da motorin litre fiyatı ortalama olarak 23 lira 18 kuruştan satılıyor. 

Ankara'da motorin litre fiyatı 23 lira 29 kuruş seviyesinden satılıyorken İzmir'de 23 lira 31 kuruş seviyesinden satışa sunuluyor. 

İstanbul'da benzin fiyatı 21 lira 15 kuruş seviyesinden satılıyor. Ankara'da 21 lira 29 kuruş , İzmir'de ise 21 lira 27 kuruş seviyesinden satışa sunuluyor.

LPG'de ise fiyatlar 11 lira seviyelerinde. İstanbul'da otogaz litre fiyatı ortalama olarak 11.14 TL seviyesinde. Bu rakam İstanbul Anadolu'da 11 liranın altındayken Avrupa yakasında 11 liranın üzerinde. Ankara'da ise LPG 11.19 TL. İzmir'de ise 10.91 TL.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç