On Yaş Genç TV8 Başvurusu Nasıl Yapılır? İşte 10 Yaş Genç Başvuru Formu ve Adresi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

On Yaş Genç TV8 Başvurusu Nasıl Yapılır? İşte 10 Yaş Genç Başvuru Formu ve Adresi

TV8 ekranlarında yayımlanan 10 yaş genç programına nasıl başvuru yapılır? İşte başvuru adresi.

Sağlık 17 Nisan 2022 10:37 1
On Yaş Genç TV8 Başvurusu Nasıl Yapılır? İşte 10 Yaş Genç Başvuru Formu ve Adresi

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile izlenen 10 yaş genç adlı program , bugün ekranlara gelince vatandaşların dikkatini çekti. Birçok vatandaş, internet üzerinden yaptığı araştırmalarda , TV8 ekranlarında yayınlanan 10 yaş genç adlı programa nasıl başvuru yapacaklarını araştırmaya başladı. Peki TV8 on yaş genç adlı programa nasıl başvuru yapılabilir? Başvuru formuna nereden erişebilirim? Başvuru için gerekenler nelerdir?


Acun Ilıcalı'nın satın almasından sonra TV8 adeta başkalaşım geçirdi ve adından çokça bahsettirerek en çok izlenen kanallar arasında yerini aldı. Vatandaşların büyük bir ilgi ile izlediği televizyon kanalında her gün yeni yarışma programları, her gün yeni programlar ve etkinlikler yapılmaktadır. Bu programlar arasında son dönemlerde en dikkat çekeni ise 10 yaş genç programı oldu. 10 yaş genç adlı programda vatandaşlar başvuru yapıyor. Başvuru sonrası değerlendirilen vatandaşlardan uygun olanlar programa alınıyor ve olduğu yaştan daha genç göstermesi için bazı aşamalardan geçiyor.


Programa geldiği ilk anda yaşlı gösteren vatandaşlar, geçirdiği aşamalardan sonra programın sonunda en az 10 yaş daha genç gösteriyor. Yabancı televizyonlarda da benzeri programları olan bu program, vatandaşlar tarafından ilgi ile izleniyor. Televizyonda bu programı izleyenler ise nasıl başvuru yapabilecekleri sorusunu araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda bu vatandaşların nasıl başvuru yapabileceğini yazdık.


NELER YAPILIYOR?

Programa başvuru yapıp seçilen vatandaşların önce neye ihtiyacı olduğu tespit ediliyor. Tespit sonrası işin uzman isimleri tarafından bazı işlemler yapılıyor. Saçlar yapılıyor. Göz çevresine işlemler yapılıyor. Saç tasarımcıları tarafından bu kişiye yeni bir saç tarzı kazandırılıyor. Diyetisyenler yeni bir beslenme programı hazırlıyor ve bu program ile formda kalınıyor. Bir modacı , o kişinin günlük hayatta nasıl giyineceğini belirliyor ve ona tavsiyelerde bulunuyor. Bir makyöz, nasıl makyaj yapılacağını , ne tarz yapılmasını gösteriyor ve bu aşamalardan geçen katılımcı 10 yaş daha genç gösteriyor.


Yurt dışında da muadili programlar yapılıyor ve bu programlar büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Türkiye'de de program ilgi ile karşılandı ve binlerce kişi tarafından merakla takip ediliyor. Programın her bölümünde bir kişi alınıyor ve yapılan işlemler sonrası 10 yaş gençleşiyor.


BAŞVURU

Söz konusu programa başvurular mail ile yapılıyor. Programın İnstagram adresi üzerinden yapılan açıklamada , programa katılmak isteyenlerin bir başvuru formu oluşturması, forma fotoğraflarını, ihtiyaçları ve neler istediği konularını yazması ve aşağıdaki mail adresine yollaması istendi.


Başvuru Mail Adresi: [email protected]


Bu mail adresine başvuru yaptıktan sonra başvurunuz incelenecek ve inceleme sonrası size geri dönüş yapılacaktır. Bu nedenle iletişim bilgilerinizi girmeyi unutmayın. Bunun yanı sıra fotoğraflarınızı , hayattan beklentilerinizi ve hayatınızda istediğiniz değişimleri de forma yazmanız sizin açınızdan artı puan olacaktır.


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Merhaba bende değişim istiyorum yaşadıklarımdan dolayı çok yorgun ve kendimden vazgeçtim şimdi bana engelli özürlü diyenlere inat beni küçük görenlere inat değişim istiyorum bana yardım eder işiniz lutfen