Ön Lisans KPSS 50, 51, 52, 53, 54 Puanla Memur Alımı: Nerelere Başvurabilirim? Polislik Astsubaylık Puanı Kaç?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ön Lisans KPSS 50, 51, 52, 53, 54 Puanla Memur Alımı: Nerelere Başvurabilirim? Polislik Astsubaylık Puanı Kaç?

KPSS ile memur alımları merak ediliyor. Ön lisans KPSS 'den 50, 51, 52 ve 53, 54 alan adaylar nerelere başvuru yapabilir? İşte memur alımları.

KPSS 2 Kasım 2022 20:33 0
Ön Lisans KPSS 50, 51, 52, 53, 54 Puanla Memur Alımı: Nerelere Başvurabilirim? Polislik Astsubaylık Puanı Kaç?

Ön Lisans Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 50, 51, 52, 53, 54 puan ile nerelere başvurabilirim? P93 puanı ile memur alımı yapan yerler?

Ön lisans KPSS sonuçları ile birlikte adaylar, aldıkları puanla nerelere başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda ön lisans mezunu adayların aldığı puan ile başvuru yapabileceği kurumlara ve kadrolar ile diğer detaylara yer verdik.

ÜNİVERSİTELER

Üniversitelere KPSS puan sınırı olmadan senenin her döneminde perosnel işçi ve memur alımları yapılmaktadır. Güvenlik görevlisi, temizlik personeli, tekniker, teknisyen, büro personeli ve sağlık personeli kadrolarına yapılan personel alımları mülakatsız şekilde yapılmaktadır.

BELEDİYELER

Birçok belediye en az lise mezunu adaylar arasından KPSS puanı ile kamu personeli alımı yapmaktadır. Bazı belediyeler 50 KPSS ile alım yapmaktadır. Yapılan alımlar düz memur , şoför, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile diğer kadrolara alım yapılmaktadır.

KPSS TERCİHLERİ İLE MEMUR ALIMI

KPSS tercihleri ile kamu kurum ve kuruluşlarına atamalar yapılmaktadır. KPSS tercihlerinde KPSS 'den geçerli puan alan her aday tercih yapabilecek. 

DİĞER İLANLAR

Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma ile diğer kurumlar KPSS puanı ile kamu personeli ve işçi alımı yapmaktadır. Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP

ASKER ALIMI

KPSS'den 50, 51, 52, 53 ve 54 puan alan adaylar sadece uzman erbaş alımlarına başvuru yapabilmektedir. Astsubay alımları 60 KPSS ile yapılmaktadır. Sizce 50'ye düşürülmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

ÖN LİSANS KPSS İLE POLİS ALIMI

Ön lisans KPSS ile POMEM'lere yapılan polis alımında 65 şartı var. 50 ile 54 arasında alan adaylar POMEM'lere başvuru yapamaz.

KPSS İLE ATAMALAR

KPSS ile memur alımları geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç