Öldürülen kadının kızları, babasından şikayetçi olmadı: Annem sürekli tahrik ediyordu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Öldürülen kadının kızları, babasından şikayetçi olmadı: Annem sürekli tahrik ediyordu

Bursa'daki korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı. Öldürülen kadının çocukları, annelerinin babasını aldattığını ve sürekli bunu babasına anlatarak onu küçük düşürdüğünü söyledi ve şikayetçi olmadı.

3.Sayfa 9 Haz 2024 0
Öldürülen kadının kızları, babasından şikayetçi olmadı: Annem sürekli tahrik ediyordu

Annelerini öldüren babalarındna şikayetçi olmadılar.

Bursa'da meydana gelen olayda 55 yaşındaki Hakkı Koca adlı kişi ile eşi ve kızları aynı arabadaydılar. Yolda giderken kadın otomobilden indi ve uzaklaşmaya başladı. Bu sırada arabadan inen Koca, 45 yaşındaki eşi Leyla'ya saldırdı ve onu 4 bıçak darbesi ile öldürdü.

Yakalanan ve mahkemeye çıkan zanlının ilk duruşması görülürken, zanlının kızları, babalarından şikayetçi olmadığını söyledi.

TELEVİZYON PROGRAMINA KATILMIŞLAR

Geçen sene Ağustos ayında meydana gelen cinayetten 3ay önce çiftin bir tleevizyon programına katıldığı ve burada tartıştıkları, tartışma sonrası kadının stüdyoyu terk ederken "O arsayı sana vermiyorum" dediği, eşinin ise "dengesiz konuşma" dediği ortaya çıktı.

Emniyette ilk ifadesinde Koca, "Olay günü otomobilde, eşimin Mustafa Z. ile olan ilişkisinden dolayı aramızda tartışma çıktı. Bana hakaret edince sinirlendim. Araçtan inip koşmaya başlayınca peşinden gidip kendisini yakaladım, sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

SEVGİLİSİ VARDI

Eşinin sevgilisi olduğunu iddia ederek mahkemede kendisini savunan Koca, "Leyla'nın, Mustafa Z. isminde sevgilisi vardı. Bunu biliyordum. Olay günü, otomobilimde birlikte gidiyorduk. Kendisi, telefonumu alıp, sevgilisi ile konuştu. Daha sonra bana, 'Mustafa'nın çocukları beni takip ediyor' diyerek telefonu üzerime attı. Ben de Mustafa ile telefonda tartıştım. Bu sırada eşim araçtan inip, koşarak uzaklaşmaya başladı. Ben de peşinden gittim. Arkamızdan gelen araçtan inen 1'i kadın 3 kişi, ellerinde demir çubuklarla bana saldırdı. Aldığım darbeler sonucu, yerde olan Leyla'nın üzerine düştüm. Kendisini orada 1 kez bıçakladım, sonrasını hatırlamıyorum. Daha sonra vücudunda 4 bıçak darbesi olduğunu öğrendim"

KIZLARINDAN MAHKEMEDE AÇIKLAMA: ANNEM BABAMI ALDATTI

2. duruşmada kızlar tanık olarak dinlendi. Kızlar, annelerinin Mustafa Z. ile ilişkisi olduğunu söyleyerek, "Annemle babam ara sıra sudan sebeple tartışırdı. Babam çalışırdı ve annem bizimle hiç ilgilenmezdi. Bu süre zarfında annem birisi ile tanıştı ve 2 gün sonra evi terk etti. Annem bir süre sonra babama ‘Seni sevmiyorum, canın cehenneme. Gittiğim yerde çok mutluyum’ diye mesaj göndermeye başladı. Annemin ölmeden önce, son 1,5 yıldır bir ilişkisi vardı. Annem babamı aldatmıştı. Babamdan şikayetçi değilim" dedi.

SEVGİLİSİNİ ÖVEREK BABAMI TAHRİK EDİYORDU

Ş.K adlı kız çocuğu, annesinin sürekli sorun çıkardığını söyleyerek, "Babamın psikolojisi normal değildir. Ama annem sürekli eve gelip, Mustafa Z.’yi överek, babamı tahrik ediyordu. Annem hep evi terk ederdi. Babamın haline çok üzülüyordum. Babamdan şikayetçi değilim" dedi.

Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç