Olay kadın Nazlıcan İrem Köroğlu'ndan ilk açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Olay kadın Nazlıcan İrem Köroğlu'ndan ilk açıklama

Türkiye ABD Voleybol karşılaşmasındaki sevinci ile herkesin tanıdığı Nazlıcan İrem Köroğlu'dan yeni açıklama geldi.

Yaşam 10 Haz 2024 0
Olay kadın Nazlıcan İrem Köroğlu'ndan ilk açıklama

Olay kadın Nazlıcan İrem Köroğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Türkiye ABD Voleybol karşılaşmasında görüntüleri ile tüm Türkiye'nin konuştuğu Nazlıcan İrem Köroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklamasında bulundu.

Filenin sultanlarının Amerika'yı yendiği karşılaşmada son dakikalarda sevinci ile gündem olan Nazlıcan İrem Köroğlu, sosyal medya hsabından çok sayıda istek ve mesaj alınca sosyal medya hesabını gizliye almak durumunda kalmıştı.

Daha sonra hesabını donduran Nazlıcan İrem Köroğlu, hesabını yeniden açtı ve bir mesaj paylaştı.

Sosyal medya hesabından o gün maç sonu çektiği videoyu yayınlayan Köroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Maç esnasında kamera sürekli beni çekiyordu. Farkında değildim. Annem aramış ve mesaj atmış. Salonda telefonum çekmediği için görmedim. Annem kameranın sürekli beni çektiğini ve zoom yaptığını yazmış. Ben çok mutluydum ve sevincimi gösterdim. Böyle bir dramaya gerek yoktu ama yapacak da bir şey yok" 

TAKSİCİ: ARTIK ÜNLÜSÜN

Videonun devamında taksiye binen Köroğlu, olanları taksici ile paylaştı. Taksicinin "Bunu istiyor muydun?" diye sorması üzerine Nazlıcan İrem Köroğlu 'Hayır' cevabını verdi. Taksici de bunu üzerine 'Artık ünlüsün'diyerek cevap verdi.

SADECE SEVİNÇ

Eşi ile havalimanında beklerken tüm bu olaylar hakkında onun ne düşündüğünü soran İrem'e eşi, "Şöhret hakkında mı? Sen sadece sevincini yaşıyordun. Orda olmaktan çok mutluydun ve mutluluğunu yaşadın sadece" şeklinde cevap verdi.

Görüntü kısa sürede çokça izlenmişti.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç