Okullara temizlik görevlisi alımı başvurusu başlıyor 2023 Güvenlik alımı olacak mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Okullara temizlik görevlisi alımı başvurusu başlıyor 2023 Güvenlik alımı olacak mı?

Okullara 60 bin temizlik personeli alımı için geri sayımda sona gelindi. Peki başvuru şartları nedir? Başvurular nasıl yapılacak? Güvenlik görevlisi alımı olacak mı?

TYP 11 Ağu 2023 11:29 19
Okullara temizlik görevlisi alımı başvurusu başlıyor 2023 Güvenlik alımı olacak mı?

Okullara 60 bin temizlik görevlisi alımı başvurusu başlıyor: Güvenlik alımı olacak mı 2023.

2023-2024 eğitim öğretim yılında okullarda çalıştırmak üzere 60 bin temizlik görevlisi alımı yapılacağı bildirildi. 81 ilde yapılacak işçi alımı için geri sayımda sona gelinirken ilanı bekleyen adaylar, okullara temizlik görevlisi alımı başvurularının ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu personel alımının başvurusuna dair bilgilere ve detaylara yer verdik.

81 İLDE ALIM OLACAK

Okullarda çalıştırmak üzere yapılacak 60 bin personel alımında adaylar 81 il, ilçe ve köylerdeki okullarda istihdam edilecek. Siz hangi şehirde personel alımı bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

81 şehirde, ilçelerde ve köylere yapılacak personel alımında mezuniyet şartı aranmıyor. KPSS'siz kura ile yapılacak işçi alımında yaş şartı da aranmıyor. Adaylar başvurusunu yaptıktan sonra il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından kuraya alınacak ve adaylar belirlenecek. Alımlar TYP kapsamında yapılacak.

GÜVENLİK ALIMI OLACAK MI?

Okullara güvenlik görevlisi alımı 2 senedir yapılmıyor. Alım bekleyen adaylar, kadrolu güvenlik görevlisi alımının yapılmasını istiyor. Önümüzdeki hafta güvenlik alımı olup olmayacağı belli olacak.

BAŞVURU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Okullara yapılacak personel alımında başvurulara kısa süre kaldı. Finans7.com olarak beklentilerimize göre okullara temizlik görevlisi alımı başvurusunun gelecek hafta başlaması bekleniyor. Gelecek hafta başvuruların alınmasından sonra adaylar kura ile belirlenecek ve 4 Eylül'de okullarda işe başlayacaklar. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (19)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Osmqniye toprakkale
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Typ 4.5 + 4.5 = 9 ay çok saçma! Ya sonra? Her yıl okul değişimi olsun deseniz tmm ama sürekli iş olmayınca faydası nedir?
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Sinop merkez Seyit Bilal okulu için
Ziyaretçi 11 Ay Önce
mardin typ okul 9aykurali kalksinki sözleşmeverinki biraz ailemizi gecindirelim 9aycalisipta sözleşmelri biter typokul ihcilerine öncelikverin 20haziran osimizbitti bidaha işbulamiyoruz magduruz lûtfen hükümetimiz sesimiziduysun ihsizl8kle baj3demiyoruz isbulamiyoruz öncelik ihten cikarilanlarin olsun kadro istemiyoruz bizleri geti ijimize cagirin sizlerden sözlejmeverinbizeki yada 3yıllik birsözlejmeverinki ailemiz biraz insanca yasasin
Ziyaretçi 11 Ay Önce
40 yası aşmamış silahsız güvenlik alınsın daimi😌