Okullara Güvenlik Görevlisi Alımı Ne Zaman Başlayacak 2022 (Sürekli İşçi Kadrosuna Alınsın)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Okullara Güvenlik Görevlisi Alımı Ne Zaman Başlayacak 2022 (Sürekli İşçi Kadrosuna Alınsın)

Milli Eğitim Bakanlığı okullara güvenlik görevlisi alımı bekleniyor. İlan sürekli işçi kadrosuna bekleniyor. Peki ilan geldi mi?

TYP 11 Eylül 2022 23:34 18
Okullara Güvenlik Görevlisi Alımı Ne Zaman Başlayacak 2022 (Sürekli İşçi Kadrosuna Alınsın)

Okullara güvenlik alımı ne zaman başlayacak?

On binlerce güvenlik görevlisi , büyük bir merakla 2022 yılı okullara güvenlik ögrevlisi alımının yapılmasını istiyor. İlanın gelmesini ve sürekli işçi kadrosuna alım yapılacak şekilde gelmesini bekleyen vatandaşlar, bu konuda müjdeyi MEB'den bekliyor. Ancak bu konuda hala Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir açıklama gelmedi. 

BİR AÇIKLAMA GELDİ AMA...

MEB'den personel alımları hakkında geçen gün bir açıklama geldi ama güvenlik alımı olup olmayacağına değinilmedi. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 136 milyon yardımcı kaynağı Türkiye'nin her noktasındaki öğrencilerimize ulaştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize çok sağlıklı bir ortamda hizmet sunabilmek için okullarımızın olmazsa olmazı olan temizlik elemanlarıyla ilgili gerekli istihdamı sağlama noktasında Türkiye'deki tüm okullarımıza ilk kez 5 Eylül itibarıyla 60 bin elemanının görevlendirilmesini sağlamış olduk. İnşallah, önümüzdeki aylarda bu sayıyı artıracağız." ifadelerini kullandı v eyeni personel alımı yapılacağı müjdesini verdi.

GÜVENLİK ALIMI SÜREKLİ İŞÇİ KADROSUNA OLSUN

MEB'den güvenlik alımı bekleyen personeller, bunun TYP kapsamında değil kadrolu işçi olarak yapılmasını istiyor. İlanın 81 ilde gelmesi bekleniyor. Biz de finans7.com olarak konuyu sürekli gündemde tutmak için haberleştiriyoruz. Siz de haberi ssosyal medya hesabınızdan paylaşarak destek olabilirsiniz.

İLAN BEKLENİYOR

Adaylar MEB'den ilanın gelmesini bekliyor. İlan tarihi hala netleşmedi. İlanı finans7.com olarak sürekli takip ediyoruz. İlan gelince bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (18)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Halen güvenlik görevlisi alımı olacak okullar açılalı bir ayı geçti halen güvenlik alımı olacak bu nasıl oluyor okulları herhalde temizlik görevlileri bakıyor bir an önce açıklansın artık neyi bekliyorlar bizler zor durumdayız sayın yetkililer sesimizi duyurun saygılar
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Lütfen kpss şartı olmasın aylardır bu alımı bekliyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kalıcı alinsin kpsse şartı olmasın önceden çalışanlar alınsın
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Pandemi döneminde çalıştım öncelik o dönem çalışan herkesin olmalı 😥
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Okullara Güvenlik alımı olacak denildi hani kimsede ses yok niçin hayallerimizle oynuyorsunuz açıklanacaksa bir an önce açıklansın artık