Okullara Güvenlik Görevlisi Alımı, Geçici Değil Sürekli İşçi Statüsüne Yapılmalıdır
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Okullara Güvenlik Görevlisi Alımı, Geçici Değil Sürekli İşçi Statüsüne Yapılmalıdır

Okullara hala yapılmayan güvenlik görevlisi alımının kadrolu olarak yapılması gerekmektedir.

TYP 4 Eylül 2022 10:07 5
Okullara Güvenlik Görevlisi Alımı, Geçici Değil Sürekli İşçi Statüsüne Yapılmalıdır

MEB güvenlik görevlileri sürekli işçi statüsünde çalışmak istiyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndna güvenlik görevlisi alımı bekleyen on binlerce güvenlik görevlisi, sürekli işçi statüsünde çalışmak istiyor. Finans7.com'a ulaşan personeller, taleplerini aşağıdaki şekilde iletiyor:

"Bizler milli eğitim bakanlığına bağlı okullarda güvenlik görevlisi olarak çalışan personeller olarak yıllardır mücadele ediyoruz 1 yıldırda işsiziz bizlere gerek Cumhur ittifakı gerekse eski bakanımız Ziya Selçuk bey tarafından sözler verildi bunun dışında 2020 yılında mhp milletvekilli Olcay kılavuz bey bizim adımıza kanun teklifi verdi fakat kanun teklifi komisyonda çürümeye terk edildi bizler tecrübeli okul güvenlikleri olarak bizlere verilen sözlerin tutulmasını sürekli işçi statüsünde işlerimizin başına dönmek istiyoruz en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı tecrübeli okul güvenliklerine teslim edin verin bizim hakkımızı."

OKULLARA GÜVENLİK ALIMI YAPILMALI

Bu sene okullara 60 bin temizlik personeli alımı yapıldı ve alımın ardından sonuçlar açıklanmaya başladı. Ancak hala güvenlik ögrevlisi alımı yapılmadı. Okulların zorunlu ihtiyacı olan , çocuklarımızın okullarında güvenli şekilde kalmasına katkı sağlayacak güvenlik görevlilerinin acilen alınması, ilanın yayınlanması gerekmektedir. 

Bu alım ile hem çocuklarımız okullarında güvenli şekilde olurlar hem de on binlerce güvenlik ögrevlisi hak ettikleri işlerine kavuşmuş olur. 

Bu konuda gelişmeler, açıklamalar geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Önümüz seçim Sayın yetkililer iyi düşünsünler işsiziz onlar gibi huzur maaşı almıyoruz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
GÜVENLİK ALIMLARI BAYADIR YAPİLMİYOR
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Van’da başvurular nezaman
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Eğitim #MahmutOzer2020 Meb güvenlik süreklilik bekliyor Güvenlik sürekli ihtiyaçtır Özel güvenlik nitelikli personeldir  Tecrübeli güvenlik süreklilik bekliyor 30 bin ailenin istediği tek şey sürekliliktir  @RTErdogan  @kilicdaroglu @tcmeb https://twitter.com/FevziKARATAS8/status/1565608171187703813?t=KYwi5bJBsaqUn1vODmv77A&s=35
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Biz temizlik personelleri olarak çalışmak istiyoruz. Çünkü okulların her daim temizliğe tatilde de ihtiyacı vardır. Sürekli okulların çevre düzenlemesi ve iyileştirme ihtiyacı vardır. Okulların örümcek ağları tutmasını istemiyoruz.