Okan Buruk'tan Maç Sonu Flaş Açıklamalar!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Okan Buruk'tan Maç Sonu Flaş Açıklamalar!

Galatasaray, evinde Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti! Okan Buruk, maç sonu flaş açıklamalarda bulundu! İşte o açıklamalar...

Spor 30 Eylül 2023 22:21 0
Okan Buruk'tan Maç Sonu Flaş Açıklamalar!

Trendyol Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden Galatasaray son olarak Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Okan Buruk "İyi oyunu Şampiyonlar Ligi'nde de sürdürmeliyiz" dedi.

Üst üste 6.galibiyetini alan Galatasaray kendi sahasında Ankaragücü'nü geriden gelerek 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam Okan Buruk "Oyuncularıma teşekkür ederim. Seyircimize de teşekkür ederim. Hep takımın yanında oldular. Oyuncuların performansı çok iyiydi. Birçok rekor var ama Ankaragücü gibi takıma karşı da bu datalara ulaşmak önemliydi. 3 gün sonra maça çıkacağız, moral lazım. Biraz yorulduk ama güzel bir yorgunluk. Veriler, oyun... Ankaragücü gibi bir takıma karşı bunları yaptık, moral olacak" dedi.

Galatasaray kariyerinde ilk kez 11'de başlayan ve gol katkısı veren Zaha'nın performansını değerlendiren Buruk "Zaha doğru zamanda 11 başladı, öz güven kazandı. Tanguy Ndombele dün ayağına darbe aldı, o yüzden oynatamadık. Kulübeye aldık ama riske etmedik. Çok maç var, oyuncu değişikliği hep yapacağız. Bu oyunun üzerine koyarak gideriz inşallah" ifadelerinde bulundu.


Kerem Aktürkoğlu ve yapılan seri hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam "Kerem Aktürkoğlu ilk defa farklı pozisyonda oynadı. Önemli performans gösterdi. Zaha'yı da farklı pozisyonlarda kullanabiliriz. Halil Dervişoğlu'nu öyle değerlendirebiliriz. Geçen sene 14 maçlık serimiz vardı, kazanarak devam etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de Galatasaray'ı göstermek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum" dedi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç