Öğretmenlerin sene sonu seminerleri online mi yüz yüze mi olacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Öğretmenlerin sene sonu seminerleri online mi yüz yüze mi olacak?

Öğretmenlerin sene sonu seminerleri online mi yüz yüze mi olacak? Mahmut Özer açıklama yaptı mı?

Eğitim 22 Mayıs 2023 12:41 0
Öğretmenlerin sene sonu seminerleri online mi yüz yüze mi olacak?

Öğretmenlerin sene sonu seminerleri online mi yüz yüze mi olacak? Mahmut Özer'in açıklama yapması bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan öğretmenler, 2022 2023 eğtim öğretim yılında, yıl sonu seminerlerinin online mi yoksa yüz yüze mi olacağını araştırmaya başladı. Peki sene sonu seminerleri nasıl olacak? Online mi olacak yoksa yüz yüze mi olacak? Bugün canlı yayına katılan ve soruları yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen seminerleri hakkında açıklama yaptı mı? İşte gelen son dakika bilgileri.

OKULLAR 16 HAZİRAN'DA KAPANACAK

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bugün yaptığı açıklamada okulların akademik takvimde belirtildiği gibi 16 Haziran tarihinde kapancağını, okullarda eğitim öğretimin uzatılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Bakan açıklamasında, "Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur oylamasının ertesi günü olan 29 Mayıs'ta okullarımızı eğitim öğretime hazırlamak için bir gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimiz de idari izinli sayılacak" dedi.

SEMİNERLER İÇİN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sene sonu seminerleri hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Okulların kapanmasına 1 aydan az kaldı. Bu nedenle seminerlerle ilgili açıklamanın gelmesi bekleniyor. Sizce seminerler online mi yoksa yüz yüze mi olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Açıklama gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç