Öğretmenlere 58 bin TL banka promosyonu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Öğretmenlere 58 bin TL banka promosyonu

Öğretmenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Bir ilçede öğretmenlere 58 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

Bankalar 5 Haz 2024 1
Öğretmenlere 58 bin TL banka promosyonu

Kayseri Kocasinan İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi: Rekor promosyona imza atıldı.

Kayseri'nin Kocasinan İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öğretmenler için önemli bir gelişmeye imza attığı görüldü.

Ülke genelinde birçok il ve ilçeden 10-20 bin liralık düşük promosyonlar gelirken Kocasinan İlçesi'nden öğretmen maaşının 1,5 katından fazlasına imzalar atıldı.

Kocasinan'da bankalar ihaleye çağrıldı ve bankalar arasında koyasıya bir mücadele oldu. Mücadelede kazanan taraf Akbank oldu ve 58 bin liralık promosyon anlaşmasına imzalar atıldı.

TARİH BELLİ OLDU

Gelen son dakika açıklamasında promosyon ödemesinin maaş, ek ders, fazla mesai, ikramiye, promosyon tutarı ve diğer ödemelerin banka üzerinden alınması karşılığında ödeneceğine yer verildi. 15 Temmuz 2024 tarihinde promosyon sözleşmesi yürürlüğe girecek ve öğretmenlerin promosyonları hesaplara yatırılacak.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında promosyon ödemesinin detaylarına şu şekilde yer verildi:

"Değerli Eğitim Çalışanlarımız; Promosyon sözleşmesi için bankalarla yürüttüğümüz müzakereler tamamlanmıştır. En yüksek teklifi veren Akbank ile sözleşme imzalanmak üzere anlaşmaya varılmıştır. Promosyon bedelimiz 15 Temmuz'dan sonra tamamı tek seferde hesaplara yatırılmak üzere 58.000 TL olarak belirlenmiştir"

MEB ARTIK HAREKETE GEÇMELİ! İL İL - İLÇE İLÇE DEĞİL TEK ELDEN PROMOSYON İMZALANMALI

Milli Eğitim Bakanlığı artık harekete geçmeli ve Adalet, Sağlık ve diğer bakanlıklarda olduğu gibi Türkiye geneli bir promosyon anlaşmasına imza atılması gerekiyor.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 52 Gün Önce
Türk Eğitim-Sen farkı. Yetki ve liyakat ehil kişilerde olunca sonuçta güzel oluyor. İnşallah Diğer arkadaşlarımız daha yüksek bir teklifle imzalarlar