Öğretmen Seminer Tarihleri ve Konuları: 1 Hafta mı 2 Hafta mı Olacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Öğretmen Seminer Tarihleri ve Konuları: 1 Hafta mı 2 Hafta mı Olacak?

Öğretmenlerin 2022 yılı Haziran ayı seminer tarihleri belli oldu. Peki seminer konuları nedir? Ağustos semineri ne zaman?

Eğitim 15 Mayıs 2022 22:16 0
Öğretmen Seminer Tarihleri ve Konuları: 1 Hafta mı 2 Hafta mı Olacak?

Pandemiden önce Ağustos ayında 2 hafta ve Haziran ayında 2 olmak üzere senede 4 hafta öğretmen semirleri yapılırdı. Peki Haziran ile Ağustos seminerleri ne zaman yapılacak?

Ağustos 2019'da 2 hafta seminer yapıldı. 2019'da Kasım'da ilk defa dönem içi seminer yapıldı. 2020 Nisan ayında seminer olacaktı. Ama Mart ayında pandemi başladığı için Nisan ayında ve Ağustos'ta seminer olmadı. Kasım ayındaki ise uzaktan oldu. 2021 Ağustos'ta 1 hafta seminer oldu. 2021 Kasım'da ise 1 hafta öğretmen seminerleri yapıldı. Bu sene en çok merak edilen konu ise Ağustos ayında öğretmen seminerlerin 1 hafta mı 2 hafta mı olacağı konusu oldu.

YÜZ YÜZE Mİ UZAKTAN MI?

Öğretmen seminerleri hakkında gelen son dakika açıklamalarına baktığımızda seminerlerin Ağustos 2022'de yüz yüze yapılacağı öğrenildi. 

SEMİNER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Haziran ayındaki seminerler 20 Haziran ile 24 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Ağustos ayı seminer tarihi ise henüz belli değil. MEB 2022-2023 akademik takviminin belli olmasının ardından Ağustos ayı seminerleri de belli olacak.

SEMİNER KONULARI

Seminer konuları henüz belli değil. Konular , seminer sürecinden hemen önce belli olacak. 

1 HAFTA MI 2 HAFTA MI?

Seminerlerin 1 hafta mı yoksa 2 hafta mı olacağı henüz belli değil. Sizce 1 hafta mı yoksa 2 hafta mı olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Seminer tarihleri ve detayları açıklandığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç