Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar müjdesi geldi: Ne zaman yürürlüğe girecek, ÖTV'siz fiyatları ne kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar müjdesi geldi: Ne zaman yürürlüğe girecek, ÖTV'siz fiyatları ne kadar?

Son dakika haberi: Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki vergisiz telefon ne zaman? Fiyatları ne kadar?

Finans Magazin 18 Ağu 2023 20:08 11
Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar müjdesi geldi: Ne zaman yürürlüğe girecek, ÖTV'siz fiyatları ne kadar?

Son dakika: Öğrencilere vergisiz telefon talimatı geldi.

Son dakika haberi geldi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimat sonrası çalışmalar hızlandı ve yakın zamanda vergisiz telefon ile bilgisayar alımı için başvurular alınmaya başlanacak. Peki bu nasıl olacak? Vergisiz telefon fiyatları ne kadar olacak? Vergisiz telefon ve bilgisayar almak için ne yapılacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

SEÇİM MÜJDESİYDİ

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerden önce Recep Tayyip Erdoğan, gençlere birçok müjde vermiş ve verdiği müjdelerden birinde öğrencilere ilk telefon ve bilgisayar alımında vergi alınmayacağını söyledi. Buna ek olarak gençlere ayda bedava 10 GB internetin de verileceği açıklandı.

SEÇİM SONRASI BEKLEYİŞ BAŞLADI

Seçimlerin sona ermesinden sonra gençler, ilk telefonunu alacaklara vergisiz telefonun ne zaman geleceğini, nasıl olacağını araştırmaya başladı. Bu konuda beklenen son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazine'ye talimat verdi ve vergisiz telefonun kısa sürede geleceği bildirildi.

Talimat ile ilgili gelen son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversite öğrencilerinin 1 defaya mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar almasını sağlayacak uygulama için talimat verdi. Açık öğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencilerini kapsamayacak. 50 bin TL'lik telefon 25 bin TL'den alınabilecek" Başvuru başladığında bildirimle haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

NE ZAMAN?

Peki vergisiz telefon ve bilgisayar ne zaman? Bu sorunun cevabı Eylül ayında cevap bulacak. Orta Vadeli Programda konu yer alacak ve Ekim ayında vergisiz telefon ve bilgisayar alımları başlayacak. Yapılan açıklamada 50 bin liralık telefonun yarı yarıya geleceği bildirildi.

Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
açık öğretimin içinde ilitam okuyanlarda mı giriyor acaba😔
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Yazdık ya
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Yapma ya bizim paralarimizla saltanat süren kim oy vermeyip kötüleyen diyosun ha yılda bir seçimde oy alabilmek için dedi dediğini slde yapsın diğer yapmadıkları gibi kalmasın ayrıca hergun herşeye gelen zamlarla telefona yarı yarıya bi kereligine yapsa nolur hergun senin paranı çalan da o zaten
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Şan zaten 50 binlik telefon 100 bin oldu geri 50 bine verecek kasadan bişey çıkmadı
Ziyaretçi 11 Ay Önce
sen oy vermişsin yetmez mi ancak boş konuşursunuz bir telefon vergisi telefonun yarısı demek ama sizin gibileri anlamazlar