Öğrenciden Büyük Terbiyesizlik: Sınıfta Öğretmenin Başına Poşet Geçirdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Öğrenciden Büyük Terbiyesizlik: Sınıfta Öğretmenin Başına Poşet Geçirdi

Son dakika haberi: Bir okulda meydana gelen olayda öğrenci, sınıfta ders veren öğretmene arkadan gizlice yaklaşarak onun başına poşet geçirdi ve bu terbiyesiz davranışı sosyal medyadan paylaştı.

Eğitim 28 Mart 2022 23:16 0
Öğrenciden Büyük Terbiyesizlik: Sınıfta Öğretmenin Başına Poşet Geçirdi

Sınıfta öğretmenlere terbiyesizliklere bir yenisi daha eklendi. Bir okulda öğrenci, derse giren öğretmenin başına poşet geçirdiği görüntüler sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldı ve büyük tepki çekti.


Her geçen gün daha da artan sosyal medya akımlarına son dönemlerde bir yenisi daha eklendi. TikTok benzeri uygulamalarda artık karşımıza çıkan bu videolarda sınıfta öğretmenlere terbiyesizlikler yapılıyor ve bu anlar sanki iyi bir şeymiş gibi sosyal medya üzerinden paylaşılıyor. Geçen hafta ortaya çıkan görüntüde bir öğrencinin dans ederek hocasının yanına gittiği ve onun yüzüne dokunarak dalga geçtiği görüldü. Bu görüntüler kısa sürede büyük tepki çekti. O görüntülerin ardından yeni bir görüntü daha sosyal medyada yayılmaya başladı. Kısa sürede büyük tepki çeken görüntülerde bir öğrencinin sınıfta öğretmenin başına poşet geçirdiği görüldü.


Öğretmenin başına poşet geçiren öğrenci, bu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Bu durum, son dönemlerdeki saygısızlıklara bir yenisini daha ekledi."Dersinden kaldığım öğretmeni paket ediyorum" ifadeleri ile sosyal medya üzerinde bu görüntüleri paylaşan öğrenci, görüntüde sınıfa girip öğretmene arkadan yaklaşıyor ve öğretmenin kafasına poşet geçiriyor.




Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç