OGM Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

OGM Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı 2022

Orman Genel Müdürlüğü 338 personel alımı sonuçları için bekleyiş başladı. İşte sonuçlarla ilgili son bilgiler.

Sınav 12 Eylül 2022 18:12 0
OGM Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı 2022

OGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte tarihi.

Orman Genel Müdürlüğü 338 personel alımı başvurusu sona erdi. Başvurunun sona ermesinden sonra adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını , seçim aşamalarının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda söz konusu personel alımı hakkında son bilgilere yer verdik.

İlana başvurular 1 Eylül'de başlamış ve 10 Eylül 2022 tarihinde sona ermişti. Başvuruların tamamlanması sonrası sonuç açıklama sürecine girildi. 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILDI?

OGM personel alımında kadrolar şu şekilde açıklanmıştı:

Bilgisayar Mühendisi

İnşaat Mühendisi

MAkine Mühendisi

Elektronik Mühendisi

Çevre Mühendisi

Mden Mühendisi

Enerji Mühendisi

Bilgisayar Mühendisi

Avukat

Biyolog

Uçak Uçuş Hava Teknikeri

Bilgisayar Teknikeri

Coğrafi Bilgi Sistemleri Teknikeri

Elektronik Teknikeri

Uçak Teknisyeni

İnsan Kaynakları

Basın

Bilgi Belge Yönetimi

Muhasebe

Adalet

Çocuk Gelişimi

Sekreter

Grafik

Matbaa

Şoför

Temizlik Personeli

Güvenlik Görevlisi

Siz hangi şehre kaç puanla başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz

SONUÇLAR

OGM tarafından sonuçlarla ilgili şu ifadelere yer verildi:

Süresi içerisinde başvuruda bulunan ve gerekli şartları sağlayan adayların yerleştirme işlemi, tercih ettikleri ilde ilan edilen sözleşmeli personel pozisyon unvanları ve nitelikleri dikkate alınarak her ilde KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere yapılacak puan sıralaması esas alınmak suretiyle asil adaylar belirlenecektir.

Asil adaylardan süresi içerisinde başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine belirlenen genel yedek aday listesinden sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Yedek adaylardan yapılacak yerleştirme işlemleri Genel Müdürlüğümüz internet adresinden (www.ogm.gov.tr) duyurulacak olup ayrıca ilgililere tebligat yapılmayacaktır.

Adayların eşit puana sahip olmaları halinde; öncelikli olarak diploma notu yüksek olana, bunun aynı olması halinde mezuniyet tarihi önce olana, bunun da aynı olması halinde yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını, Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu ile Genel Müdürlüğümüz internet adresi (www.ogm.gov.tr) üzerinden öğrenebilecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Yerleşmeye hak kazanan adayların işe başlamaları için gerekli belgeleri, bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, Genel Müdürlüğümüz internet adresinden (www.ogm.gov.tr) duyurulacak olup ayrıca ilgililere tebligat yapılmayacaktır.

Genel Müdürlüğümüz internet adresinde yayımlanacak olan duyuruda belirtilecek süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen veya müracaat etmeyen adaylar hakkını kaybetmiş sayılır.

SONUÇ TARİHİ

Sonuçların açıklanacağı tarih henüz belli değil. Ancak Eylül ayı sonuna doğru sonuçların açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklanınca haberdar olmak için  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç