OGM Orman Genel Müdürlüğü 109 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

OGM Orman Genel Müdürlüğü 109 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı 2023

OGM personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 109 personel alımı nasıl olacak?

Sınav 21 Ocak 2023 15:39 0
OGM Orman Genel Müdürlüğü 109 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı 2023

OGM 109 personel alımı sonuçları açıklanıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü 2023 yılı sözleşmeli kamu personeli alımı başvurusu geçen hafta sona erdi ve sonuçlar beklenmeye başladı. Mühendis, Avukat, Tekniker, Büro personeli, destek personeli, şoför, güvenlik görevlisi kadrolarında istihdam etmek üzere yapılan personel alımında binlerce kişi başvuru yaptı. 

OGM AÇIKLAMASI

OGM personel alımı sonuçları hakkında kılavuzda şu ifadelere yer verildi:

Süresi içerisinde başvuruda bulunan ve gerekli şartları sağlayan adayların yerleştirme işlemi, tercih ettikleri ilde ilan edilen sözleşmeli personel pozisyon unvanları ve nitelikleri dikkate alınarak her ilde KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere yapılacak puan sıralaması esas alınmak suretiyle belirlenecektir.
Adayların eşit puana sahip olmaları halinde; öncelikli olarak diploma notu yüksek olana, bunun aynı olması halinde mezuniyet tarihi önce olana, bunun da aynı olması halinde yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.
Adaylar yerleştirme sonuçlarını, Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu ile Genel Müdürlüğümüz internet adresi (www.ogm.gov.tr) üzerinden öğrenebilecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
Yerleşmeye hak kazanan adayların işe başlamaları için gerekli belgeleri, bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, Genel Müdürlüğümüz internet adresinden (www.ogm.gov.tr) duyurulacak olup ayrıca ilgililere tebligat yapılmayacaktır. Genel Müdürlüğümüz internet adresinde yayımlanacak olan duyuruda belirtilecek süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen veya müracaat etmeyen adaylar hakkını kaybetmiş sayılır.
 IV.            İLETİŞİM BİLGİLERİ

Orman Genel Müdürlüğü – Personel Dairesi Başkanlığı    ​
Adres    Telefon
Beştepe Mah. Söğütözü Cad. No: 8/1

06560 Yenimahalle/ANKARA

0312 296 3831

0312 296 3829

AÇIKLANDI MI?

Sonuçlar henüz açıklanmadı. Açıklama gelince haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç