OGM 54 Şehre Personel Alımı Yapıyor: İşte Başvuru Linki
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

OGM 54 Şehre Personel Alımı Yapıyor: İşte Başvuru Linki

OGM 54 Şehirde kamu personeli alımı yapıyor. En az lise mezunları arasından yapılan alım yazımızda.

OGM 54 Şehre Personel Alımı Yapıyor: İşte Başvuru Linki

OGM 54 şehirde personel alımı yapıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada en az lise mezunları arasından 338 personel alımı yapılacağı görülürken yayınlanan ilanda alınacak adayların 54 farklı ilde istihdam edileceğine de yer verildi. İlana başvuru için son günlere girilirken başvuru yapmak isteyenlerin internet üzeirnden müracaatını 10 Eylül 2022 tarihine kadar yapması gerektiğine yer verildi. 

ALIM YAPILAN KADROLAR

OGM tarafından yayınlanan duyuruda personel alımı yapılan kadrolara şu şekilde yer verildi:

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde duyuruldu:

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.
  • Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2020 yılında yapılan, Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSS (B) Grubu puan şartı mevcut olup; lisans mezuniyeti gereken unvanlarda KPSSP3, ön lisans mezuniyeti gereken unvanlarda KPSSP93, ortaöğretim mezuniyeti gereken unvanlarda KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak.
  • Adaylar başvuru tarihinin son günü itibariyle genel ve özel şartlarda belirtilen şartların tamamını sağlıyor olması gerekmekte olup ilanda belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile" sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.
  • 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1'de yer alan sözleşmeli personel pozisyonuna yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR

Personel alımında özel şartlar ve diğer detaylar şu şekilde:

BAŞVURU

İlana başvurular e devlet kapısı üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayın ve belirtilen adımları takip ederek başvurunuzu internet üzerinden yapın.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Allah sizide 35 yaşınızıda bildiği gibi yapsın.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
25 yaş emekli olsun herkez iş sahibi olsun diğer arkadaş 35 yazmış çok yaşlı olur 25 daha erken herkez emekli olsun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
35 yaşından sonra emekliye ayırın. Sizde rahat edin bizde rahat edelim. Ölüme terk eder gibi 35 yaşından sonrakileri Bi kenara atıyorsunuz. Sonra kalkıp adaletten bahsediyorsunuz. Yazık.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İktisat mezunları hangi bölüme basvurabilir