OGM 5 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Sonuç Açıklama Tarihi Açıklandı (OGM Kura Listeler Sorgulama 2022)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

OGM 5 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Sonuç Açıklama Tarihi Açıklandı (OGM Kura Listeler Sorgulama 2022)

Son dakika haberi: Orman Genel Müdürlüğü'nden 5 bin işçi alımı kura çekimi sonucu hakkında bir duyuru geldi. Duyuruda sonuç tarihine yer verildi.

Kamu 29 Nisan 2022 15:19 5
OGM 5 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Sonuç Açıklama Tarihi Açıklandı (OGM Kura Listeler Sorgulama 2022)

OGM işçi alımı kura çekimi sonucu hakkında son dakika açıklaması geldi.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından işçi alımı kura çekimi sonucu hakkında bir açıklama geldi. Yapılan son dakika açıklamasında kura çekimi sonucunun hangi güne kadar açıklanacağının netleştiğine yer verildi. Biz de bu yazımızda kura çekimi hakkında gelen son dakika bilgisine yer verdik.

5 BİN İŞÇİ ALINACAK

OGM tarafından bu ay duyurulan ve başvurusu geçtiğimiz haftalarda kabul edilen işçi alımına dair listeler geçen hafta yayımlandı. Listelerde yer alan adaylar ise dün İl Orman Genel Müdürlüklerinde kuraya tabi tutuldu. Yapılan kura çekimi dün tamamlandı ve mülakatlara girmeye hak kazanan adayların isim listelerinin belli olduğuna yer verildi. OGM'nin yayımlanan ilanında alınacak adayların aşağıdaki illerde ve kadrolarda istihdam edileceğine yer verildi:

4 KATI ADAY BELİRLENDİ

Dün gerçekleşen Kura çekimi ile 20 bin aday belirlendi ve bu adayların seçim aşamalarına alınacağına yer verildi. 

 

KURA ÇEKİMİ SONUÇ TARİHİ AÇIKLANDI

Dün bazı duyurular yayımlanmış ve kura çekimi sonuçlarının bazı iller için 30'unda , bazı iller için ise 8 Mayıs'a kadar açıklanacağına yer verilmişti. Ancak bugün 30'u şeklinde tarih veren illerden de duyurular geldi ve tüm sonuçların 8 Mayıs tarihine kadar açıklanacağına yer verildi. Yayımlanan duyuruda, "​25.04.2022 Tarihli Geçici İşçi Alımına ilişkin Noter Kurasına katılacaklar hakkındaki duyuruda; Noter huzurunda çekilen kura sonuçlarının 30.04.2022 tarihinde ilan edileceği duyurulmuş idi. Söz konusu Noter kura sonuçları 08.05.2022 tarihine kadar Bölge Müdürlüğümüz internet sitesi duyurular kısmından açıklanacaktır. İlanen duyurulur." ifadelerine yer verildi. 

 

Finans7.com notu: Duyurularda sonuçların 8 Mayıs tarihine kadar açıkklanacağına yer verilmiş. Ancak 8 Mayıs tarihi Pazar gününe denk gelmektedir. Açıklamada bu tarihe kadar denildiği için kura çekimi sonuçlarının 5 ya da en geç 6 Mayıs günlerinde açıklanması bekleniyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız şehri yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

KURA SONUÇLARI , LİSTELER AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Torpil dönüyor mevsimlik iş için bile
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Süre ileri atıldıkça şaibe olasılığı arıyorum ben bu işte
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mersin
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sanki kodrolu işçi aliyolar 5aylik alım için bu kadar uzatmanın bu kadar prosedürün gereyi varmı bu nedir arkadaş zaten binde bir seçim oluyo birde yok rapor yok belge Mitte açlıktan kiriliyo sundunuz imkanlara bir dönüp bakın insaf.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Soma