OGM 5 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Sona Erdi: İşte Liste Sonuç Açıklama Tarihi ve Sonuç Sayfası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

OGM 5 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Sona Erdi: İşte Liste Sonuç Açıklama Tarihi ve Sonuç Sayfası

Orman Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve kura çekiminin sona erdiğine yer verildi. İşte sonuç tarihi.

Son Dakika 28 Nisan 2022 16:56 0
OGM 5 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Sona Erdi: İşte Liste Sonuç Açıklama Tarihi ve Sonuç Sayfası

OGM 5 bin işçi alımı sonuçları bu sayfalarda.

Son dakika haberi geldi. Gelen bilgiye göre Orman Genel Müdürlüğü 2022 yılı 5 bin işçi alımında kura çekiminin yapıldığına yer verildi. İl Orman Genel Müdürlükleri tarafından yapılan kura çekiminin sona erdiği ve listelerin belirlendiğine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda OGM 5 bin işçi alımı kura çekimine dair son bilgilere ve listelerin yayımlanacağı tarihe yer verdik.

 

HANGİ KADROLARA İŞÇİ ALIMI YAPILIYOR?

OGM tarafından yayımlanan ilana baktığımızda aşağıdaki kadrolara ve illere personel alımı yapılacağına yer verildi:

İL ORMAN GENEL MÜDÜRLÜKLERİ AÇIKLAMA YAPTI

İl Tarım Orman Müdürlükleri tarafından birer son dakika açıklaması yapıldı ve kuraya giren ve kurada adı çıkan adayların listelerinin internet üzerinden yayımlanacağına yer verildi. Yayımlanan duyuru şu şekilde:

 “Öncelikli Olanlardan Kuraya Katılacaklar" talep edilen işgücü sayısının 4 katından az olması halinde kuraya tabi tutulmayacaktır. Noter kurasından çıkan asil ve yedek adaylar Bölge Müdürlüğümüz web sayfasında duyurulacak olan tarih aralığında evrak teslimi yapacaktır. Adaylar sosyal mesafe kurallarına riayet ederek noter huzurunda yapılacak kura çekimini izleyebileceklerdir. "

 

SONUÇLARIN AÇIKLANACAĞI TARİH BELLİ OLDU

Orman Genel Müdürlüğünce yapılan açıklamada Ankara, sonuçların internet üzerinden 8-9 Mayıs tarihine kadar açıklanacağına yer verildi. İstanbul OGM Müdürlüğü ise 30 Nisan tarihind kura çekimi sonuçlarının yayımlanacağını duyurdu. 

Not: Tüm iller 8 ile 9 Mayıs tarihine kadar sonuçların açıklanacağını kamuoyuna açıkladı. Bu , kura sonuçlarının en geç açıklanacağı tarih olarak verildi. Yani daha önce de açıklanabilir.

 

SONUÇLARIN AÇIKLANACAĞI SAYFA

Sonuçlar başvuru yaptığınız şehrin Tarım Orman İl Müdürlüğü resmi safyasında ve Orman Genel Müdürlüğü il Müdürlüğü sayfasında yayımlanacak.

 

BİR İLDE BİR KADRO İÇİN KURA ÇEKİLMEYECEK

Balıkesir Orman İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Bilindiği üzere; Genel Müdürlümüzce tertibi yapılarak Bölge Müdürlüğümüz Bağlı Birimlerinde istihdam edilecek Geçici İşçi adayları için Noter Kura çekiminin 28.04.2022 tarihinde yapılacağı, 26.04.2022 tarihinde Bölge Müdürlüğümüz Web Sitesinde İlan edilmişti. Bölge Müdürlüğümüz Gönen Orman İşletme Müdürlüğü “Diğer Orman İşçisi" açık İş İlanı sayısı ile Sındırgı Orman İşletme Müdürlüğü “Aşçı" açık İş İlanı sayısının 4 katı karşılanmadığından, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Hükümleri çerçevesince Noter Kura çekilişi yapılmayacak olup, Adaylar Sınav Takvimi doğrultusunda doğrudan Sınava tabi tutulacaklardır." dedi.

 

MÜLAKATA ALINACAKLAR

Her kadro için 4 katı kadar adayın adı kurada çıkacak. Çıkan isimler daha sonra Orman İl Müdürlükleri tarafından mülakata ve diğer seçim aşamalarına alınacak. Mülakatta başarılı olan adaylar daha sonra OGM bünyesinde çalışmaya başlayacak. 

 

KURA ÇEKİMİ VE DİĞER KURUMLARA İŞÇİ ALIMINDAN HABERDAR OLMAK , MEMUR ALIMLARINI TAKİP ETMEK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç