OGM 5 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Başladı (Canlı Yayın Var mı?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

OGM 5 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Başladı (Canlı Yayın Var mı?)

Orman Genel Müdürlüğü 2022 yılı 5 bin geçici işçi alımı için kura çekimi bugün başladı. Peki kura sonucu ne zaman açıklanacak? Canlı yayın var mı?

Finans Magazin 28 Nisan 2022 09:39 2
OGM 5 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Başladı (Canlı Yayın Var mı?)

OGM 5 bin işçi alımı kura çekimi başladı.

Orman Genel Müdürlüğü 2022 yılı 5 bin geçici işçi alımı için kura çekimi bugün başladı. 81 şehirdeki Tarım İl Müdürlüklerinde yapılan kura çekimi için adayların sabırsız bekleyişleri devam ediyor. 

 

OGM tarafından kura çekimi ile ilgili yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar aday çağrılacaktır. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve tarihi Türkiye İş Kurumu açık iş ilanında belirtilecek olup ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden de ayrıca duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı tebligatla bildirim yapılmayacaktır.  İlan edilecek tüm pozisyonların deneme süresi 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca iki aydır.

İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ile Sözlü ve Uygulamalı Sınavın yeri ve tarihi Bölge Müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir."

 

OGM İŞÇİ ALIMI YAPILAN ŞEHİRLER VE KADRO DAĞILIMI

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 5 bin işçi alımı için kadro dağılımı şu şekilde kamuoyuna duyuruldu:

KURA ÇEKİMİ İLE 4 KATI ADAY BELİRLENECEK

OGM 5 bin işçi alımında 20 bin aday belirlenecek. Belirlenecek adaylar daha sonra seçim aşamalarına çağrılacak. Kura çekimi ile belirlenecek adaylar için kura başladı. Kuralar 81 ildeki orman genel müdürlüklerinde yapılacak.

KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIMLANACAK MI?

Kura çekimi herhangi bir platformda canlı olarak yayınlanmıyor.  Kura çekimi illerde noter huzurunda gerçekleşiyor. Noter huzurunda yapılacak kura çekiminin sonucu daha sonra resmi olarak OGM tarafından açıklanacak. Finans7.com olarak sonuçları takipçilerimizle paylaşacağız.

 

Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız şehri ve kadroyu yazın. İlana başvuran diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın.

KURA SONUÇLARI

OGM 2022 yılı işçi alımı kura çekimi sonucunun bugün ya da en geç yarın açıklanması bekleniyor. Finans7.com olarak kura çekimi sonucunu anlık takip ediyoruz. Sonuçları açıklandığında bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Konya diger işçi alımı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sonuçlar belli oldu mu