ÖGG eğitimlerinde değişiklik yapıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ÖGG eğitimlerinde değişiklik yapıldı

Özel Güvenlik Görevlilerini ilgilendiren son dakika açıklaması geldi ve eğitimlerde değişikliğe yer verildi.

Sınav 5 Haz 2024 0
ÖGG eğitimlerinde değişiklik yapıldı

ÖGG eğitimlerinde değişiklik yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Aydın’ın Didim ilçesindeki Polis Moral Eğitim Merkezi’nde ”Özel Güvenlik Eğitimlerini Geliştirme ve Alan/Branş Eğitimleri (ÖZGE)” çalıştayının yapıldığına yer verildi.

Düzenlenen çalıştaya Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI da katıldı ve burada önemli kararlara imza atıldı. Söz konusu çalıştayada ÖGG eğitimlerinde değişiklik yapıldığı bildirildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Güvenlik İş Sendikası Başkanlığı, "ÖZGE ÇALIŞTAYI RAPORU YAYINLANDI: ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMLERİNDE BÜYÜK DEĞİŞİM

Aydın’ın Didim ilçesindeki Polis Moral Eğitim Merkezi’nde ”Özel Güvenlik Eğitimlerini Geliştirme ve Alan/Branş Eğitimleri (ÖZGE)” çalıştayı gerçekleşti" dedi ve şu ifadeleri kullandı:

"Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından düzenlenen çalıştayda, özel güvenlik eğitimlerinin güncel ihtiyaçlara uygun hale getirilmesi ve eğitim kalitesinin artırılması hedeflendi.

Çalıştayda, alan eğitimlerinin önlisans programlarına uyarlanması, eğitim modeli teknik değerlendirmeleri ve yeni alan eğitim programları üzerinde duruldu. Özel güvenlik yöneticiliği, ulaşım güvenliği, kişi koruma, kıymet nakli, alarm izleme ve geçici toplu etkinlikler ve spor güvenliği gibi altı uzmanlık alanında detaylı çalışmalar yapıldı.

EGM Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, bu çalışmalar sonucunda ‘ÖZGE Çalıştay Raporu’nu yayınladı"

Düzenlenen çalıştayın detaylarına ve değişen şeylerin tam metnine gitmek için TIKLAYIN

ÖGG alımı ilanlarından, güvenlik görevlisi haberlerinden haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç