ODTÜ ve GİBTÜ En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ODTÜ ve GİBTÜ En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı Başvurusu Başladı

ODTÜ ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, en az lise mezunları arasından sözleşmeli kamu personeli alımı yapıyor.

Kamu 6 Nisan 2022 08:48 0
ODTÜ ve GİBTÜ En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı Başvurusu Başladı

ODTÜ ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi bünyesine kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı.


Orta Doğu Teknik Üniversitesi ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi tarafından bugün ilanlar yayımlandı. Resmi Gazete'nin 6 Nisan 2022 tarihli sayısında yayımlanan ilanlara baktığımızda en az lise mezunu adaylar arasından büro personeli, güvenlik görevlisi, destek personeli ve teknisyen alımı yapılacağı görüldü. KPSS puanına göre yapılacak 4/B'li personel alımında başvurular şahsen ya da posta yolu ile yapılacak olup bugünden itibaren 15 gün içinde başvuruların yapılması gerektiğinin altı çizildi.


ODTÜ PERSONEL ALIMI

ODTÜ tarafından yayımlanan ilana baktığımızda ön lisans mezunu 4 büro personeli, lise mezunu 4 güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görüldü. Güvenlik görevlisi alımında 2 kadın 2 erkek istihdam edilecek.

Büro Personeli Alımı: Büro personeli alımında adayların 35 yaşını aşmamış olması, KPSS P93 puan türünden en az 70 almış olması şartı var. Mezuniyet şartı ise şu şekilde: Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, İşletme Yönetimi ön lisans programlarının birinden mezun olmak

Güvenlik Görevlisi Alımı: Bu kadroya alımda ise adayların lise mezunu olması, 35 yaşını aşmamış olması, KPSS P94'ten en az 60 almış olması, silahlı silahsız özel güvenlik kartına sahip olması,

Başvuru Evrakları: Kimlik fotokopisi, diploma, KPSS sonuç çıktısı, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, SGK hizmet dökümü, adli sicil kaydı formu, özel güvenlik için kimlik kartı.

Başvuru Adresi Tarihi: : Orta Doğu Teknik Üniversitesi/Evrak ve Arşiv Müdürlüğü - Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No: 1 Çankaya/ANKARA adresine başvurular 22 Nisan tarihine kadar yapılacak.


GAZİANTEP İSLAM BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ

Üniversiteye yapılan personel alımında 5 büro personeli, 4 destek personeli, 1 teknisyen ve 1 güvenlik görevlisi alınacak.

4 Büro Personeli Alımı: İşletme, İktisat veya Maliye Bölümlerinin birinden mezun olmak. 35 yaşını aşmamış ve KPSS P3 puan türünden en az 60 almış olması gerekir.

1 Büro Personeli Alımı:  Radyo ve Televizyon Yayımcılığı veya Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı Önlisans Mezunu olmak ve mezuniyet alanıyla ilgili 5 (Beş) yıl hizmeti bulunması gerekir. KPSS P93 puan türünden en az 60 almış olmak.

4 Destek Personeli Alımı: KPSS P94 puanından en az 60 almış, lise mezunu ve 35 yaşını aşmamış,

1 Teknisyen Alımı: Lise Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme mezunu olmak ve KPSS P94'ten en az 60 almış olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 Güvenlik Görevlisi Alımı: n Savunma ve Güvenlik, Özel Güvenlik ve Koruma, Koruma Güvenlik ve Asayişinin sağlanması, Güvenlik ve Koruma veya Güvenlik Önlisans mezunu olmak, 35 yaşını aşmamış olmak ve silahlı silahsız güvenlik kartına sahip olmak.

Başvuru Evrakları: Başvuru formu, KPSS sonuç çıktısı, Mezuniyet Belgesi onaylı fotokopisi, kimlik fotokopisi, 1 fotoğraf, özel şartlarda istenen belge ve sertifikalar, erkekler için askerlik durum belgesi, adli sicil kaydı, güvenlik kadrosu için güvenlik kimliği.

Başvuru Adresi ve Tarihi: Başvurular 20 Nisan'a kadar Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı 3.Kat Beştepe Mah. 192090 Nolu Cad.6/1 27010 Şahinbey/GAZİANTEP adresine şahsen ya da posta yolu ile yapılacak.

İlanlardan haberdar olmak için uygulamamızı TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç