O Ses Türkiye Ne Zaman Başlıyor 2022 Jüriler Kim Olacak Beyaz, Hadise, Murat Boz Olacak mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

O Ses Türkiye Ne Zaman Başlıyor 2022 Jüriler Kim Olacak Beyaz, Hadise, Murat Boz Olacak mı?

O Ses Türkiye 2022 yılı yarışması ne zaman başlayacak? O ses ilk bölümü ne zaman? Jüriler kim olacak? İşte detaylar.

Yaşam 21 Eylül 2022 13:45 2
O Ses Türkiye Ne Zaman Başlıyor 2022 Jüriler Kim Olacak Beyaz, Hadise, Murat Boz Olacak mı?

O Ses Türkiye ne zaman başlayacak_

Tv8 ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği O Ses Türkiye adlı yarışmanın ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Her sene Tv8 ekranlarında yayınlanna ve yayınlandığı her bölümünde büyük beğeni toplayan, milyonları ekran başına kilitleyen O Ses Türkiye adlı yarışma , bu sene de yine çok konuşulacak.

Yarışmacılar elemelerden geçti ve O Ses Türkiye'de ilk bölümlerin çekimi için geri sayımda sona gelindi. Mikrofonu alan yarışmacılar sahneye çıkarak canlı şekilde performanslarını sergiliyor. Performanslarını sergileyen yarışmacılar, seslerii le jüriyi döndürmeye çalışıyor. Sesten etkilenen ve yarışmacıyı kadrosuna katmak isteyen Jüriler ise önündekibutona basarak yarışmacıya dönüyor. Birden fazla jürinin dönmesi durumunda yarışmacı, kendilerine verilen vaatlere göre seçimini yaparak yarışmaya o jüri ile yoluna devam ediyor. 

O SES 2022 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Geçen sene ekranlara gelen O Ses yarışmasına baktığımızda ilk bölümün 2 Ekim 2021 tarihinde ekranlara geldiği görülüyor. Bu sene de yine aynı şekilde yarışmanın Ekim ayının ilk günlerinde başlaması bekleniyor. 

JÜRİLER KİM OLACAK?

Jürilerin kim olacağı konusunda henüz bir açıklama yok. Ancak edinilen son bilgilere göre Hadise'nin yeni sezonda O Ses jürisinde olacağı öğrenildi. Murat Boz ve Beyazıt Öztürk'ün de yeni sezonda jüri olacağı bildirilirken 4'üncü jürinin kim olacağı konusunda henüz bir karar ya da açıklama yok. Yıldız Tilbe'ye teklif götürüldüğü ancak Yıldız Tilbe'nin bu teklife olumsuz geri dönüş yaptığı belirtildi.

Sizce 4'üncü jüri kim olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yıldız Tilbe olmalı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Cift olmali, seda sayan ve irem derici