Nuri Alço'nun Sağlık Durumuyla İlgili Eşinden Son Dakika Açıklaması!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nuri Alço'nun Sağlık Durumuyla İlgili Eşinden Son Dakika Açıklaması!

Sinemanın sevilen yüzlerinden biri olan Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili eşinden son dakika açıklaması geldi! İşte haberin detayları...

Finans Magazin 18 Nisan 2024 0
Nuri Alço'nun Sağlık Durumuyla İlgili Eşinden Son Dakika Açıklaması!

Geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alınan Nuri Alço'dan güzel haber geldi. Burcu Alço, eşinin yarın taburcu olacağını açıklayarak, "Varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri'm..." dedi.

Yeşilçam'ın yaşayan en ünlü aktörlerinden Nuri Alço, geçtiğimiz haftalarda Eskişehir'deki evinde rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan ilk müdahalenin ardından 73 yaşındaki sanatçının beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde bir süre yoğun bakımda kalan oyuncu normal odaya alınırken, 12 gündür tedavisi süren Nuri Alço'dan iyi haber geldi. Sanatçının eşi Burcu Alço, yaptığı paylaşımla, oyuncunun yarın taburcu olacağını açıkladı.

'ALDIĞIN HER NEFESE ŞÜKÜRLER OLSUN'

Burcu Alço, açıklamasında; "Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az... Yarın taburcuyuz. 'Evimize seni götüreceğim' demiştim aşkım. Seni çok seviyorum çok... Varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri'm..." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç