Nurettin Nebati, Ekrem İmamoğlu'nun Tweet'ini Alıntıladı! Finansman İzni İmzalandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nurettin Nebati, Ekrem İmamoğlu'nun Tweet'ini Alıntıladı! Finansman İzni İmzalandı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 'kredi bulduk ama Nebati imzalamıyor' sözlerine yanıt verdi.

Haberler 5 Ekim 2022 23:36 0
Nurettin Nebati, Ekrem İmamoğlu'nun Tweet'ini Alıntıladı! Finansman İzni İmzalandı

Son dakika haberi... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 'kredi bulduk ama Nebati imzalamıyor' sözlerine yanıt verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “Ataşehir-Göztepe Metrosu için kredi bulduk ama Hazine ve Maliye Bakanı aylardır imzayı atmıyor.” sözlerine cevap verdi. Nebati, “Sayın İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı projesine ilişkin dış finansman ihtiyacını karşılayacak temin izni, geçtiğimiz hafta İstanbullu vatandaşlarımızın hizmetine sunulmak üzere Bakanlığımız tarafından imzalandı.” dedi.

Nureddin Nebati, Ekrem İmamoğlu’nun “Ataşehir-Göztepe Metrosu için kredi bulduk ama Hazine ve Maliye Bakanı aylardır imzayı atmıyor” sözlerine, sosyal medya hesabında bugün yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Nebati, İmamoğlu’nun konuya ilişkin bugün yaptığı paylaşımını alıntılayıp şöyle yazdı:

“Sayın İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı projesine ilişkin dış finansman ihtiyacını karşılayacak temin izni, geçtiğimiz hafta İstanbullu vatandaşlarımızın hizmetine sunulmak üzere Bakanlığımız tarafından imzalandı.

Vatandaşlarımızın faydalanacağı bir hizmet söz konusuysa inceleme ve değerlendirme sürecinde asla parti ayrımı gözetmeyiz. Umarım belediyenin ulaşım altyapısında son dönemde oluşan sorunları giderir, mevcut projelerin üstüne beton dökmez ve İstanbulluları yollarda bırakmazsınız.”

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç