Nureddin Nebati Sokağa İndi: Ekonomiyi Nasıl Buluyorsunuz?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nureddin Nebati Sokağa İndi: Ekonomiyi Nasıl Buluyorsunuz?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sokağa indi ve vatandaşlara ekonomiyi nasıl bulduklarını sorduğunu söyledi.

Ekonomi 28 Mayıs 2022 21:04 0
Nureddin Nebati Sokağa İndi: Ekonomiyi Nasıl Buluyorsunuz?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den ekonomiyi nasıl buluyorsunuz sohbeti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı. Bakan Nebati yaptığı son dakika açıklamasında vatandaşlarla sohbet için sokağa çıktığını söyledi. Vatandaşların arasına karışan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, vatandaşlara ekonomiyi nasıl bulduklarını, hangi sorunlar olduğunu söyledi. 

Sokakta vatandaşlarla konuşan Bakan Nureddin Nebati, ekonomiye dair eleştirileri kabul ettiğini , gelen eleştirileri not alarak bu konularda çalışma yapacaklarını söyledi. Bakan Nebati yaptığı açıklamada, "Yoğun bir mesaide bulduğum her fırsatta vatandaşlarımız ile bir araya gelmeyi, seslerine kulak vermeyi önemsiyorum." dedi ve sokaklarda vatandaşların arasına karıştığını söyledi.

Bakan Nebati sorunları dikkatlice dinlediğini söyledi ve gereken tüm adımların atılacağını , bundan kimsenin şüphesi olmasın diyerek, "Bugün de İstanbul'da vatandaşlarımızın önerilerini ve sorunlarını dikkatlice dinledim. Gerekli her adımın atılacağından kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı. 

SİZCE EKONOMİDEKİ SORUNLAR NE?

Bakan Nebati sokakta karşınıza çıksa ona söyleyeceğiniz şey ne olurdu? Aşadağı yorum kısmından yazın.

Twitter adresi üzerinden açıklama yapan Bakan Nebati'nin paylaştığı sokaktan fotoğrafları şu şekilde:

Bakan Nebati'nin bu gönderisine gelen yorumlar şu şekilde:

"De at artık şu adımı ne yapcaksan yap artık.esnaf bitti halk bitti.sen en son gerekli adımlar atılacak dedikten sonra sattığımız ürünlerin fiyatı en az 10 kere arttı.bşr paket fotokopi kağıdı 9.ayda 20 TL iken şu an 85 TL .bitirdiniz halkı.

Öğretmenler de bu ülkenin genç vatandaşları niye kimse bizi görmüyor, neden kimse bizi dinlemiyor, hak ettiğimiz ve söz verdiğiniz atama haberi neden gelmiyor!?

Ne gibi sorunlar dinlediniz ve çözümünüz nedir? Böyle dostlar alışverişte görsün misali geçiştirmeyin, somut konuşun. Kiralar, ev, araç, benzin, doğalgaz, gıda vs fiyatları düşecek mi? Yurt dışını geçtim, yurt içinde tatil yapabilecek miyiz? Bizim de gözlerimiz ışıldayacak mı?

Sn Bakanım İİBF mezunu işsiz gençlerinde sorunlarına, isteklerine kulak verin lütfen Bizler Gelir Uzman Yard. sınav ilanı bekliyoruz uzun zamandır. Geçen sene verilen 750 kişilik ilan ne bizleri ne de vergi dairesi çalışanlarını mutlu etmemiştir. Güzel haberlerinizi bekliyoruz"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç