Nureddin Nebati İstifa mı Edecek? Ahmet Takan'dan Flaş İddia
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nureddin Nebati İstifa mı Edecek? Ahmet Takan'dan Flaş İddia

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki konuşma aktarıldı.

Siyaset 28 Mayıs 2022 19:05 1
Nureddin Nebati İstifa mı Edecek? Ahmet Takan'dan Flaş İddia

Bakan Nebati görevden alınacak mı? Flaş iddia ortaya atıldı.

Gazeteci Ahmet Takan bir son dakika açıklamasında bulundu. Bugün kaleme aldığı yazısında Takan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bakan Nebati arasında geçen diyaloğu aktardı. Diyalogda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomi üzerinden Bakan Nebati'yi eleştirdiği öğrenildi. Bu yazı sonrasında Bakan Nureddin Nebati'nin görevden alınıp alınmayacağı, istifa edip etmeyeceği sorusu merak konusu oldu.

AHMET TAKAN'IN İDDİASI

Gazeteci Ahmet Takan bugün kaleme aldığı yazısında Ankara kulislerinden , sağlam kaynaklarından bilgi aldığını ve Erdoğan ile Nebati arasında sert bir konuşma geçtiğini söyleyerek konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye “Bu göreve getirdik ekonomiyi düzelt diye. Düzeltmek bir tarafa bir arpa boyu yol gidemedin.” dediğini iddia etti.

BU AÇIKLAMA SONRASI 

Bu açıklama sonrasında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin istifa edeceği, görevden alınacağı iddia edildi. Bu iddialar konusunda henüz hükümetten bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğinde finans7.com olarak takipçilerimizle paylaşacağız. 

NUREDDİN NEBATİ KİMDİR?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 1964 Viranşehir doğumludur.  Türk iş insanı ve siyasetçi 6 Eylül 2018 ile 2 Aralık 2021 arasında Türkiye Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı görevini yaptı.

Öte yandan Nebati, Türkiye Büyük Millet Meclisi 24. ve 26. dönem İstanbul, 25. dönem Şanlıurfa milletvekilliği yaptı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Etmezse yandik :)