Nureddin Nebati Açıkladı: Esnafa Yeni Destek Paketi Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nureddin Nebati Açıkladı: Esnafa Yeni Destek Paketi Geliyor

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı son dakika açıklamasında esnaf destek paketi geleceğini söyledi.

İş Dünyası 8 Ekim 2022 22:17 0
Nureddin Nebati Açıkladı: Esnafa Yeni Destek Paketi Geliyor

Bakan Nureddin Nebati'den son dakika açıklaması. Esnaf paketi yolda.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Batman'a geldi. Batman'da temaslarda bulunan Bakan Nebati, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ve esnafları sevindiren haberi verdi. 

Batman'a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yiş burada Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve protokol karşıladı. Bakan Nebati, burada valilik şeref defterini imzaladı ve daha sonra makama geçti ve Vali ile Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'tan kent genelinde devam eden çalışmalar ve icraatlar hakkında bilgilendirmeler aldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati , Valilikteki temaslarından sonra AK Parti il teşkilatı ziyaretini de yaptı ve daha sonra Batman Gülistan Caddesi'ne gitti. Bakan Nebati, burada esnafı ziyaret etti ve burada esnaf iel vatandaşlarla bir araya geldi. Burada çocuklarla sohbet eden ve onlara hediyeler dağıtan Bakan Nureddin Nebati, Bakan Nebati, "Esnafımızı rahatlatacak paket yolda geliyor. Esnafımızı rahatlatacağız. Cumhurbaşkanımız açıklayacak" ifadelerini kullandı.

YENİ KGF PAKETİ GELİYOR

Yeni Kredi Garanti Fonu paketi geliyor. Önümüzdeki günlerde bu konuda açıklama gelecek. 

Konu ile ilgili TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan açıklama geldi. Dünya’dan Nihat Delibaşı’nın haberine göre 150 milyar TL’Lik yeni bir KGF destek paketinin hazırlandığı bilgisini veren Hisarcıklıoğlu, “Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Yardımcımız, Ticaret, Sanayi, Enerji, Maliye, Tarım, Çalışma Bakanlarımızla biraraya geleceğiz. Sizlerin dile getirdiği konuları bu ekonomi şurasında aktaracağız. Kredi garanti fonu destekli bir kredi paketini inşallah hükümet bizlere duyuracak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç