Numan Kurtulmuş'un Sözleri Gündeme Oturdu: 'Hala Devlette Kriptolar Var'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Numan Kurtulmuş'un Sözleri Gündeme Oturdu: 'Hala Devlette Kriptolar Var'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş yaptığı son dakika açıklamasında devlette hala kriptoların olduğunu söyledi.

Haberler 27 Ekim 2022 00:34 0
Numan Kurtulmuş'un Sözleri Gündeme Oturdu: 'Hala Devlette Kriptolar Var'

Son dakika haberi: Numan Kurtulmuş'tan bomba açıklama.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş katıldığı bir canlı yayında flaş son dakika açıklamasında bulundu. Kurtulmuş yaptığı açıklamada Danıştay'ın , kamudan ihraç edilen 178 FETÖ irtibatlı iltisaklı kişi hakkında verdiği kararı eeleştirdi. Türkiye'nin FETÖ ile mücadelesinin bir politik konu olmaıdğını söyleyen, bunun milli bir mesele olduğunu söyleyen Kurtulmuş, ancak yargının yanı sıra siyasetin de üzerine iş düştüğünü söyledi.

Türkiye Yüzyılı mottosuna değinen Kurtulmuş, ""Türkiye yüzyılı, sağlam altyapının üstünde Türkiye'nin yeni bir döneme başlangıcıdır. Bu da sadece bir siyasi partinin vizyonu değil milli bir vizyondur. Yani nasıl 'Yeniden güçlü, büyük Türkiye' milli bir vizyon idiyse, bu altyapısı itibarıyla tamamlandı. Şimdi 'Türkiye yüzyılı'. Siyasette en büyük güç de geçmişle ilgili söz söylemekten öte, geçmişten güç alarak geleceği kurgulayabilmek becerisidir. 2023, 2053 ve 2071 vizyonu bu. Yani bu anlamda da Türkiye'de nasıl bir gelecek vadediyoruz? Türkiye yüzyılı nasıl olacak eğitimden sanayiye kadar, uluslararası rekabete kadar, dış politikadaki gücüne kadar? Bu güçlü, büyük Türkiye'yi biz niçin istiyoruz? Bütün bunların ortaya konulacağı bir vizyon olacak Türkiye yüzyılı. Bu sadece AK Parti'nin yüzyılı değil, sadece AK Parti'lilerin yüzyılı değil, 85 milyon vatandaşımızın, hatta Türkiye'ye gönül bağlayan, Türkiye'ye umut bağlayan 100 milyonlarca insanın baktığı bir yüzyıl olacak." dedi.

KRİPTOLAR VAR

FETÖ'nün 40-45 yıldır devlet içerisinde gizlendiğini söyleyerek açıklama yapan Kurtulmuş, çok büyük bir kısmın tasfiye edildiğini, ancak hala kamuda kripto olarak adlandırılan kişilerin olduğunu söyledi. Numan Kurtulmuş konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Bunların çok çok büyük bir kısmı tasfiye edildi. Ama hala devletin, kamunun içerisinde, muhtemeldir ki karda yürüyüp izini belli etmeyen birtakım kriptolar vardır. Bunlarla da mücadele edilmesi lazım. Yargının bu kararı da tabii gerekçesini şu anda bilmiyoruz ama bu kadar ciddi bir meseleyken böyle bir kararın alınmış olması herhalde FETÖ ile mücadeleye katkı sağlamayacaktır." ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş'un yaptığı bu açıklama, kısa sürede sosyal medya üzerinde gündem oldu.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç