Not coin sonrası sıra Blum Coin'de: Peki Blum coin ne zaman listelenecek?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Not coin sonrası sıra Blum Coin'de: Peki Blum coin ne zaman listelenecek?

Blum Coin ne zaman listelenecek? Not coin sonrası yeni kripto para halka arzı ne zaman olacak? İşte son dakika bilgileri.

Kripto Paralar 3 Haz 2024 0
Not coin sonrası sıra Blum Coin'de: Peki Blum coin ne zaman listelenecek?

Not coin sonrası sıra Blum Coin'de. Peki Blum coin ne zaman listelenecek?

Kripto paralarda son dönemlerde halka arz rüzgarı esmeye devam ediyor. Öncelikle piyasaya çıkan Ena, daha sonra Not, Rez gibi coinler listelenmişti. Listelemelerin devam etmesi ile birlikte kripto yatırımcıları, gözünü Blum Coin'e çevirdi.

Blum Coin adlı kripto paranın kazımını yapan, kripto parayı almak isteyen, halka arzına katılmak isteyen vatandaşlar, söz konusu kripto paranın ne zaman halka arz olacağını, ne zaman Binance üzerinden listeleneceğini araştırmaya başladı.

Listelenen kripto paraların alımı satımı yapılıyor.

Binance Labs blumcrypto projesini öne çıkan girişimlerden biri olarak seçti ve şimdiden 3M+ kullanıcıyı geçtiler.

Bugün yayınlanan Binance makalesinde istenilen her şeye fazlasıyla uyuyor. Ekibin başında eski Binance yöneticisi Gleb var.

Henüz kripto para Blum Coin'in ne zaman listelenceği bilinmiyor. Kısa sürede listeleme açıklamasının gelmesi bekleniyor. Listeleme belli olduğunda haberdar olmak için takipte kalın.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 kripto para tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç