Norveç'in Derdi: Adalet Bakanı Sörf Yaparken Can Yeleği Giymeyince Ülke Karıştı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Norveç'in Derdi: Adalet Bakanı Sörf Yaparken Can Yeleği Giymeyince Ülke Karıştı

Norveç Adalet Bakanı Mehl, sörf tahtasının üzerine yeleksiz çıkıp görüntü verince ülke karıştı.

Dünya 4 Ağu 2022 14:09 1
Norveç'in Derdi: Adalet Bakanı Sörf Yaparken Can Yeleği Giymeyince Ülke Karıştı

Bu da Norveç'in derdi: Adalet Bakanı Sörf yaparken can yeleği giymemiş. Ülke karıştı.

Dünyanın en streil , refah düzeyi en gelişmiş ülkelerin başında gelen Norveç'ten son dakika haberi geldi. İlginç haberlerle gündeme gelen Norveç'te bu sefer gündem can yeleği. 

Çalışma saatlerinin azaltılması, Başbakanın rock konserlerine katılması , fillerin hayvanat bahçesindeki durumu gibi sorunlarla gündeme gelen Norveç'te bu sefer gündem ADalet Bakanı Emilie Enger Mehl.

Bu yaz tatil yapmak için İtalya'ya giden MEhl, buradan art arda paylaşımlar yaptı. Bikinisi ile sörf tahtasının üzerinde görüntü veren Mhl'in bu görütüleri , ülkede en çok konuşulan görüntüler oldu. 

MUHALEFET: CAN YELEĞİ YOK

Ülkedeki ana muhalefet partisi, sörf tahtasının üzerinde poz veren Adalet Bakanı Mehl'in bu görüntüsüne sert tepki gösterdi. Can yeleği giymeden görüntü vermenin yasalara aykırı olduğunu söyleyen muhalefet vekilleri, bu durumun ülkedeki gençlere kötü örnek olduğunu söyleyerek tepkilerini dile getirdi.

Ülkenin Adalet Bakanı'nın örnek bir insan olması gerektiğini bildiren vekillere cevap veren Adalet Bakanı, söz konusu fotoğrafın İtalya'da çekildiğini ve bu görüntünün yasalara aykırı olmadığını söyledi. 

Kendi ülkesindeki kuralların İtalya'da uygulanmadığını söyleyerek açıklama  yapan genç Bakan Mehl, “Bu fotoğraflar İtalya’da tatildeyken çekildi ve arkadaşlarımla yüzüyordum ve güzel zaman geçiriyordum. Ben her zaman yerel kurallara ve yasaklara uydum. Ben herkesin güzel ve güvenli bir yaz geçirmesini diliyorum.” diyerek kendisini savundu.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Adamların derdi can yelliği olsun. Bizde olduğu gibi adli şartı ile günlük haberleri dolduran salı verilen bir sürü gaspçı,tecavüzlü, dayakçı, adam yaralayan ve tehdit edenler gibi olmasan.