Nokia, yeni logosunu tanıttı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nokia, yeni logosunu tanıttı

Son dakika haberi: Nokia bir son dakika açıklamasında bulundu ve logosunu değiştirdiğini açıkladı.

Bilim ve Teknoloji 26 Şubat 2023 23:59 0
Nokia, yeni logosunu tanıttı

Nokia logosunu değiştirdi.

Teknoloji markası denildiğinde ilk akla gelen şirketlerden olan Nokia'dan son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada teknoloji devi 60 yıldan sonra ilk defa logosunu yenileme kararı aldı. Tamamen yenilenen logo hakkında açıklama yapan ve logoyu tanıtan şirket, bu değişikliği büyüme hedefleri arasında duyurmuştu.

Söz konusu logoya baktığımızda sade bir tasarım olduğu dikkatleri çekiyor. Modern olarak nitelendirilebilecek yeni logoya baktığımızda Nokia kelimesinin beş fgarklı şeklin kullanımıyla oluştuğu görülüyor. Ayrıca tüm dünyada yaygın olarak herkes tarafından bilinen koyu mavi renk kullanımından vazgeçildiği dikkatleri çekiyor.

Sade şekilde, dikkat çekici olarak tasarlanan yeni logoda şirketin dönüşümünün de temsil edildiği bildirildi. Konu ile ilgili CEO Pekka Lundmark yaptığı son dakika açıklamasında şirketin dönüşümünü temsil eden bu logo değişikliği konusunda Reuters’a verdiği röportajda iş teknolojileri konusunda iyi olduklarını söyledi.

Bloomberg'e açıklamalarda bulunan Lundmark, “Çoğu insanın zihninde hâlâ başarılı bir telefon markasızyız; ancak Nokia’nın amacı bu değil. Ağlara ve endüstriyel dijitalleşmeye odaklanan yeni bir marka başlatmak istiyoruz”  dedi. İşte yeni logo:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç