Nisa Bebeğin Annesi, Cinsel İlişkiye Girmek İçin Bebeğini Tarlaya Bırakmış
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nisa Bebeğin Annesi, Cinsel İlişkiye Girmek İçin Bebeğini Tarlaya Bırakmış

Pendik'te meydana gelen olay sonrası ifadeler ortaya çıktı ve minik Nisa'nın neden tarla ortasına terk edildiği belli oldu.

Haberler 5 Nisan 2022 11:48 0
Nisa Bebeğin Annesi, Cinsel İlişkiye Girmek İçin Bebeğini Tarlaya Bırakmış

Nisa bebeğin annesi, küçük kızını cinsel ilişkiye girmek için tarlanın ortasında terk etmiş.


Tüm Türkiye'nin tepkisine neden olan olay geçtiğimiz hafta Pendik'te meydana geldi. 112 Acil Sağlık ekiplerine bir ihbar geldi. İhbarda tarla ortasında bir bebeğin terk edildiğine yer verildi. İhbar üzerine harekete geçen sağlık ekipleri hemen bölgeye geldi ve duruma müdahale etti. 3 aylık bebeği tarla ortasında bulan ATT Büşra, onun aç olduğunu fark etti ve ona süt annelik yaptı. Genç ATT'nin bu hareketi büyük alkış ve takdir toplarken çocuk daha sonra yetkililere teslim edildi.

Gelen son bilgilere göre küçük çocuğun hastalandığı ve yoğun bakıma kaldırılarak burada tedavi altına alındığı öğrenildi.

ANNESİ YAKALANDI

Polis ekipleri , olay sonrası soruşturma başlattı ve 60 civarında güvenlik kamerasını didik didik ederek küçük bebeğin biyolojik annesini buldu. Metro ile bölgeye gelen ve burada bir arabaya binerek bebeği tarlaya bırakan kadın emniyette. Ancak ondan önce arabanın şoförü bulundu ve yakalandı. Gözaltına alınan bu kişi, Ebru S isimli kişi ile metro çıkışında buluştuklarını ve bebeği bıraktıklarını, buradan Pendik sahile giderek cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi.

Bebeğin biyolojik annesinin, küçük çocuğunu cinsel ilişkiye girmek için terk etmesi büyük tepki toplarken bu ifade sonrası adresi belirlendi ve polis ekipleri Ebru S isimli kadını gözaltına alarak emniyete getirdi. Kadının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç