Niğde'nin Yeni Valisi Açıklandı: Mustafa Koç Kimdir , Aslen Nerelidir?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Niğde'nin Yeni Valisi Açıklandı: Mustafa Koç Kimdir , Aslen Nerelidir?

Kağıthane Kaymakamı , bugün yayımlanan kararname ile Niğde Valisi oldu. Peki Mustafa Koç kimdir? Nerelidir?

Dünya 12 Mayıs 2022 01:33 0
Niğde'nin Yeni Valisi Açıklandı: Mustafa Koç Kimdir , Aslen Nerelidir?

Bugün Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayımlandı ve yayımlanan Valiler KArarnamesi ile Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç Niğde Valiliği görevine alındı.

12 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan Valiler Kararnamesinde Mustafa Koç'un artık Niğde Valisi olduğuna yer verildi. Söz konusu karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan'ın imzası ile yayımlandı ve bugün yürürlüğe girdi. 

MUSTAFA KOÇ KİMDİR? NERELİDİR?

Kağıthane Kaymakamlığı resmi internet adresi üzerinden Mustafa Koç'un özgeçmişi yayımlandı. Peki Mustafa Koç kimdir , nerelidir?  Yayımlanan özgeçmişte Mustafa Koç'un yaşamı şu şekilde açıklandı:

"1976 yılında Adana'nın Kozan ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Adana - İmamoğlu İlçesi Malıhıdırlı Köyün'nde, lise öğrenimini ise Rize'de tamamladı. 1995 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1999 yılında mezun oldu. 2000 yılında Siirt İline Kaymakam Adayı olarak atandı.
        
Burdur Yeşilova, Denizli Çardak ve Akköy ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra 2004 yılında Çorum Ortaköy Kaymakamı olarak atandı. Sırasıyla Ağrı - Diyadin Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Ağrı – Eleşkirt Kaymakamlığı,  Kütahya - Hisarcık Kaymakamlığı, Konya – Bozkır Kaymakamlığı, Osmaniye - Düziçi ve Bursa Gürsu Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.
 
Cumhurbaşkanlığı'nın 2020 / 362 sayılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İlçemiz Kaymakamlığı görevine atanarak 27.07.2020 tarihinde göreve başlayan Kaymakamımız Sayın Mustafa KOÇ, evli ve 3 çocuk babasıdır."

mobil uygulamamızı indirin ve gelişmelerden bildirimle haberdar olun.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç